Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiuk ha nektek nem jó valakivel a szex akkor ti nem is akartok attól a lánytól már semmit hiába kedvelitek? vagy adtok neki még egy esélyt? Hátha csak az első nem volt olyan jó mind amire számítottatok.
Figyelt kérdés
2015. okt. 6. 19:05
1/7 anonim válasza:
Mivel csak tartós kapcsolatok híve vagyok, előfordulhat, hogy elsőre nem lesz tökéletes az aktus, mert össze kell csiszolódni egymással. Miért dobnám ki ezért? Hiszen mire eljutunk idáig, már szeretem őt.
2/7 anonim válasza:
Számomra a legkevésbé szempont a szex. Ha szeretek valakit, akkor ha pokoli rossz a szex, akkor is szeretni fogom.
3/7 anonim válasza:
Szerintem a legfontosabb szempont a szex...tapasztalat is részben. Nyilván meg kell próbálni össze csiszolódni, javítani a dolgokon, megmutatni a másiknak mi is a jó...de ha ez hosszú idő után is javíthatatlan, szerintem ebben az esetben a kapcsolat meghalt. Egy egészséges embernek szüksége van a kielégítő szexre...ha valakivel nem jó a szex és azon már nem is lehet javítani ott biztos, hogy semmi jó nem fog történni...megcsalás lesz a vége stb.. Hiába szeretsz valakit, egy életet nem lehet úgy leélni, hogy közben nem vagy kielégítve, vagy évekig megjátszod az orgazmust stb.. 22/L
4/7 anonim válasza:
Ha nem vagy képes kielégülni,az a te hibád és a felszínes életedé.
5/7 anonim válasza:
Adok neki esélyt, de ha hosszútávon se működik akkor az nem jó kapcsolat.
6/7 anonim válasza:
Ha nem egy futó dologról van szó, hanem eleve járunk, szeretem és úgy történik meg az első együttlétünk nem érdekelne, hogy milyen rosszul sikerül. Még a második sem.
7/7 anonim válasza:
Erre 2 féle magyarázat van, az egyik ha szereted.. akkor egy értelműen kívánod is.. és ha nem jó valammi akkor azt meg kell mondani hogy más kép csinlja, nekem a volt feleségem szűzvolt, még csokolozni sem tudott, és amikor a hímveszőm a kezébe vette nem volt jó a kézi munkája sem , se a szex.. mert nem úgy mozgott ahogy én élveztem volna.., de sikerűlt meg beszélni, de viszont annyit hozzá tennék, a szopás az első osztáju volt, pedig életében elöszőr csinálta.
A másik pedig az amikor teljes mértékben nem vagytok egy hullám hosszon, nem érdemes erőltetni mert vagy te vagy ő előbb utobb meg csalja a másikat.!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!