Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pasik, ha a barátnőtök szexre vágyik hogyan szeretitek, hogy ezt nektek jelezze?
Mikor mi. Az a jó, ha egy nő érzi hogy milyen helyzetben mi szól nagyot.
Pl. egy esős délután egyszerűen csak végignyúlik az ágyon hason fekve, meztelenül, alvást színlelve, és mikor bejövök a szobába, enyhén szétnyitja a combjait..
De ugyanő egy esküvőn mondjuk, a templomból kisestélyiben kilépve, a lépcsőn a csoportkép alatt, a kamerának szóló teátrális mosollyal odahajol, és azt súgja,hogy "a puncimban éreztem az orgona rezgését.. nedves vagyok.. b*ssz meg kérlek"
Stb.
En meztelen elszoktam setalni a pasi elott. Vagy csak egy csipke bugyi van rajtam es lehajolok elotte :)
Vagy elterulok az agyon meztelen. Vagy volt mar h jatszadoztam magammal elotte, rogton tudta mit akarok. Ezektol vege van :)
De volt mar hogy bele ultem olebe es ereztettem vele milyne nedves is vagyok es kivanom ot.
2-es, erotikus lányregényeket kéne írnod! :D
Vagy ha felettetek lakásfelújítás van, akkor mond neki, hogy a pu.cimban érzem a vésőgép rezgését... :D
Nálam egy szolid "Megdugsz?" + férfiasságom simogatása majd szájba vétele sikerre szokott vezetni. Vagy egy erősen ráutaló csókolgatás-simogatás kombináció.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!