Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Pasik, ha a barátnőtök szexre...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Pasik, ha a barátnőtök szexre vágyik hogyan szeretitek, hogy ezt nektek jelezze?

Figyelt kérdés
Simogatással,erotikus mozdulatokkal,ha egyszerűen azt mondja nektek, hogy gyere szivem,dugj meg, vagy ha pucéran elétek áll? Melyik izgatóbb?
2015. okt. 6. 14:48
 1/7 anonim ***** válasza:
szinte bármi, amivel jelzi hogy vágyik rá
2015. okt. 6. 14:49
 2/7 anonim ***** válasza:
78%

Mikor mi. Az a jó, ha egy nő érzi hogy milyen helyzetben mi szól nagyot.

Pl. egy esős délután egyszerűen csak végignyúlik az ágyon hason fekve, meztelenül, alvást színlelve, és mikor bejövök a szobába, enyhén szétnyitja a combjait..

De ugyanő egy esküvőn mondjuk, a templomból kisestélyiben kilépve, a lépcsőn a csoportkép alatt, a kamerának szóló teátrális mosollyal odahajol, és azt súgja,hogy "a puncimban éreztem az orgona rezgését.. nedves vagyok.. b*ssz meg kérlek"

Stb.

2015. okt. 6. 14:59
 3/7 anonim ***** válasza:
Ezek közül bármelyik jöhet.
2015. okt. 6. 15:03
 4/7 anonim ***** válasza:

En meztelen elszoktam setalni a pasi elott. Vagy csak egy csipke bugyi van rajtam es lehajolok elotte :)

Vagy elterulok az agyon meztelen. Vagy volt mar h jatszadoztam magammal elotte, rogton tudta mit akarok. Ezektol vege van :)

De volt mar hogy bele ultem olebe es ereztettem vele milyne nedves is vagyok es kivanom ot.

2015. okt. 6. 15:04
 5/7 anonim ***** válasza:

2-es, erotikus lányregényeket kéne írnod! :D

Vagy ha felettetek lakásfelújítás van, akkor mond neki, hogy a pu.cimban érzem a vésőgép rezgését... :D

Nálam egy szolid "Megdugsz?" + férfiasságom simogatása majd szájba vétele sikerre szokott vezetni. Vagy egy erősen ráutaló csókolgatás-simogatás kombináció.

2015. okt. 6. 15:06
 6/7 anonim ***** válasza:
A barátnőm általában csipkés tangában szokott sétálni ez az egyik jel a másik h behív a szobába leguggol és előveszi a farkam és szopja :D
2015. okt. 6. 16:22
 7/7 anonim ***** válasza:
mindegy csak egyértelmű legyen, ne csak piszkálgatás mint ahogy a gyerekek szokták
2015. okt. 6. 16:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!