Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok! Szerintetek nagyon...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Szerintetek nagyon gáz, hogy 20 évesen már 4 lánnyal feküdtem le?

Figyelt kérdés

Szerintem nagyon sok a koromhoz képest, hogy 4 lánnyal feküdtem idáig le és csak 20 éves vagyok. (Pedig mindig komoly kapcsolatot akartam/akarok)

Szerintem nagyon gáz, ha egy komolyabb lány megkérdezi, hogy hány lánnyal feküdtem le és azt fogom mondani, hogy 4!!!!! Azt fogja hinni, hogy csak kihasználtam a lányokat.

2015. okt. 6. 12:41
 1/6 anonim ***** válasza:
Te most panaszkodsz, vagy dicsekszel? :)
2015. okt. 6. 13:05
 2/6 anonim ***** válasza:

22 évesen 7.

Az 5 legközelebbi barátom hogy áll jelenleg:

0

3

14

~90

100-nál is több

Úgyhogy átlagosnak tartom magam a saját számommal.

2015. okt. 6. 13:32
 3/6 A kérdező kommentje:
Nem dicsekszek, nincs miért. Komolyan gondolom. :-)
2015. okt. 6. 13:57
 4/6 anonim ***** válasza:
Fujj! Te r.banc! :D :D :D
2015. okt. 6. 15:23
 5/6 anonim ***** válasza:
22 éves lány vagyok és 12 pasival voltam...14 voltam amikor elveszítettem...kinek mi a sok... úgy gondolom én nagyon beleszaladtam...bár 8 év alatt 12 pasi..hát nem tudom. A mai világban a pasiknál 20éves a 4 lány általában már kevésnek számít.
2015. okt. 6. 16:51
 6/6 anonim ***** válasza:
#5-ke! Nem követtél el semmit! Lesz tapasztalatod -ami nem hátrány- és jól tudsz majd választani!
2015. okt. 6. 21:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!