Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Több szexpartnerem is van...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Több szexpartnerem is van egyszerre (5) és anyu előtt le buktam hogy huzzam ki magam a slamasztikából?

Figyelt kérdés

Ott felejtettem a pulton a gépem mert hívott egy pasi és bele nézett a beszélgetéseimbe nem hívott fel meg semmi de máshol volt minden beszélgetésem és sztem 1-2 akt képem is láthatta...Azért írok most mert nem rég értem haza.. Mit mondjak ha holnap rá kérdezne.

19/L

2015. okt. 6. 02:58
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
80%

Ugyan már, r1bancnak lenni már nem is újkori mutatvány =) Ahogy az a csávó sem 100-as aki 3-at kúrogat :D

Nem akarna egyszer valaki azzal kitűnni, hogy Ő normális?:D

Jha és a kérdésre is válaszoljak hallgasd meg BLR-től a Nagylány c. számot :)

2015. okt. 6. 09:25
 12/22 anonim ***** válasza:
97%

Hogy hogy mit? Az igazat.

Aki meg a barátnője mellett mást kúr... és a szeretőjével többet találkoziki... annak minek van barátnője? Nem elég a szexpartner? Alpári paraszt.

2015. okt. 6. 09:38
 13/22 anonim ***** válasza:
65%

7-es kolléga bölcsen mondá. Annyi kiegészítéssel, hogy van aki kiégett, és azért jár ide.

A csajomat éppen most kényezteti a barátnője, de nekem már herotom van tőlük.

Meg inkább melózok.

Ha van ember aki maximálisan szexfüggő,na az én vagyok. De van bennem annyi, hogy szerető mellett, (ha igaz a sztori), nem tartok egy harmadikat. 5. hozzászóló,majd a szeretődtől, balra jobbra majd kapnak valamit a csajok, s majd nézhetsz. Jöhet a negatív. :))

A kérdezőnek annyit tanácsolnék, hogy a mama ne kutakodjon.

A jelszavas képernyő védő, a legjobb ötlet.

2015. okt. 6. 09:50
 14/22 anonim ***** válasza:

Bartimeus90 Vannak még normális emberek, hidd el!

13. voltam.

2015. okt. 6. 09:56
 15/22 anonim ***** válasza:
20%

13:

De miért vagy ilyen? Miért mondod hogy majd biztos kapok valamit a szeretőmtől? És ha nem? Akkor elszégyelled magad majd később, hogy hülyeséget mondtál?

Te már keféltél egyszerre 2-3-4 nővel és elkaptál valamit, onnan tudod ilyen jól hogy én is biztos elkapok valamit? Vagy honnan? Vagy csak rosszindulatból mondod inkább, feltételezésként?

Csak mert valaki nem úgy éli az életét, ahogy te, az

1. Egyből rossz és te vagy a király hozzá képest, akihez valami erkölcsi magaslatról beszélsz

2. Egyből reméled hogy elkap valamilyen betegséget, akár ezt csak kamu hülyeségből mondod tapasztalat nélkül, akár már úgy hogy te is kaptál el valamit az alapján?

2015. okt. 6. 10:20
 16/22 anonim ***** válasza:
84%
Én még mindig azt nem értem, ha van szeretőd, akivel többet vagy együtt , mint az állítólagos barátnőddel, akkor minek van egyáltalán barátnőd... ő tudja, hogy félredugsz? Ha nem, akkor remélem otthagy téged egy olyan emberért, aki becsüli őt.
2015. okt. 6. 10:27
 17/22 anonim ***** válasza:

13. lennék. 6.hozzászólónál a pont. (benéztem).

5.Nyugi van, ne hisztizz.Nagyon bölcs vagy, így 22-évesen. Ha nagyon kíváncsi vagy,a gyerekem idősebb nálad!Szerencsére nem ilyen nagyképű mint te. Ha igaz lenne, amiket itt beszélsz, nem küzdenél így az igazadért.Az hogy ide írogatsz , alátámasztja a 6. hozzászólót. :) S ki hinné, valóban nem kaptam el semmit, soha életemben.

S ha bilibe ért a kezed, menj s foglalkozz a csajoddal.

Feltéve, ha van.

Téma lezárva.

2015. okt. 6. 11:12
 18/22 anonim ***** válasza:
Hát nehéz lesz kimagyarázni...
2015. okt. 6. 12:22
 19/22 anonim ***** válasza:
0%

16

Kérlek tudj már olvasni. A barátnőmmel HETI 2-3 napot vagyok együtt. A szeretőmmel HAVI 4-5 alkalommal találkozom, akkor sem egész napokra.

17

Téma lezárva, te nyertél. Igen, így tényleg minden oké. A kor mit számít neked? Nincsenek fiatalabb barátaid, akiktől tanultál valamit az életben? Aki fiatal vagy más szerinted negatív tulajdonsága van, az csak rossz lehet?

Azt meg nem is értem miért nem válaszolsz a kérdésekre rendesen.

Miért vagy ilyen?

Miért gondolod hogy a szeretőmtől biztos kapok majd valamit?

Neked már volt ilyen élményed, azért mondod nyilván, hiszen csak gyakorlati tapasztalatok alapján beszélsz, mint egy normális ember, nem pedig kitalált dolgok alapján. Igaz?

Csak válaszolj a kérdésekre. Neked honnan származnak a tapasztalataid?

2015. okt. 6. 12:35
 20/22 anonim ***** válasza:
59%

És te miért nem válaszolsz a kérdésekre?

Mi a francnak neked barátnő, ha nem becsülöd? A barátnőd erről tud, te húgyagyú? Ő is tart szeretőket? Neked jól esne, ha neki lenne szeretője? Ha igen, nem szereted. Ha nem esne jól egy b..szott nagy lúzer vagy.

2015. okt. 6. 12:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!