Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Több szexpartnerem is van...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Több szexpartnerem is van egyszerre (5) és anyu előtt le buktam hogy huzzam ki magam a slamasztikából?

Figyelt kérdés

Ott felejtettem a pulton a gépem mert hívott egy pasi és bele nézett a beszélgetéseimbe nem hívott fel meg semmi de máshol volt minden beszélgetésem és sztem 1-2 akt képem is láthatta...Azért írok most mert nem rég értem haza.. Mit mondjak ha holnap rá kérdezne.

19/L

2015. okt. 6. 02:58
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
33%

Hát elég gáz. Ha számon kérne esetleg, akkor te meg megkérdezhetnéd tőle, hogy mióta módi mások levelei között turkálni. Te se figyelgetted gondolom, miközben apukával hetyegett.

Bár mivel megijedtél és úgy érzed, hogy te vagy bajban, ezért valószínűleg te még anya kicsi lányának érzed magad és nem vagy elég érett a korodhoz képest - de akkor meg felmerül a másik kérdés, hogy biztos jó-e neked ez a szexuális élet.

Szerintem itt ő bukott le és van slamasztikában, de te tudod.

2015. okt. 6. 03:06
 2/22 anonim ***** válasza:
34%

Ebből nehezen. :D

De hivatkozhatsz arra, hogy felnőtt ember vagy, és nincs abban semmi rossz, ha az ember élvezi az életet. Na meg számonkérheted rajta, hogy miért olvasgat bele a személyes dolgaidba.

A gépedre meg tegyél jelszóval védett képernyővédőt, hogy véletlenül se olvasgassanak bele illetéktelenek.

2015. okt. 6. 03:28
 3/22 anonim ***** válasza:
100%
Fejezd be a kamukérdések irogatását.
2015. okt. 6. 03:58
 4/22 anonim ***** válasza:
82%
hát mond az igazat. hogy egy büdöss k rva vagy. biztosan büszke lesz rád.
2015. okt. 6. 04:26
 5/22 anonim ***** válasza:
31%

Szar hogy lány vagy.

Édesanyám tudja, hogy egyszerre 3 lányt kúrogatok és teljesen jól megvan a gondolattal. Nem azt mondom hogy vele beszélem meg a nőügyeim, de szégyen nélkül tudom elmondani neki az ilyen dolgokat és ő is azt mondja "oké, fiatal férfi vagy, csináld".

22/F

2015. okt. 6. 07:38
 6/22 anonim ***** válasza:
85%

Az utolsónak üzenem, hogy te úgy dugsz jelenleg 3 csajt mint én egyet.. Ha így lenne, nem itt lógnál fenn és kérdésekre válaszolgatnál. Akinek van élete, az nem itt él. Ide önbizalom hiányos, átlagos vagy alatti fiúk és lányok járnak akiknek annyi dugásban van része mint egy kan kutyának egy évben. (válaszolókról van szó és nem a kérdezőkről)

És igen jelenleg nekem sincs életem.

2015. okt. 6. 08:19
 7/22 anonim ***** válasza:
54%
Lennék a hatodik
2015. okt. 6. 08:22
 8/22 anonim ***** válasza:
48%

Egyetemista vagyok. Reggel 10-kor lesz az első órám. Felébredtem kb. 7-kor, ahogy mindig szoktam. Most itt ba-.szom a rezet, miközben már fürödtem, borotválkoztam és összekészítettem a táskámat, hogy fél tízkor majd indulhassak időben a suliba.

A 3-ból akit dugok egy a rendes barátnőm, akivel hetente 2-3 egész napokat is együtt vagyok. A másik a szeretőm, akivel havonta 4-5 alkalommal találkozom. A harmadik egy lány akit egy-két hete ismertem meg és most feküdtem le vele először vasárnap este.

Szerinted csak az lehet a nőknél sikeres az életben, aki állandóan járkál, mászkál mindenfelé, emellé van ezer barátja, haverja, ismerőse, mindig bulizik és a társaság közepe?

Egyszerűen csak jóképű, 2 méter magas, szőke hosszúkás hajú, sportos alkatú vagyok, sok lánynak tetszem és mellé még nem vagyok szégyellős ha kezdeményezni kell. De ugyanolyan "átlagember" vagyok, mint te is. Van 5-6 közeli jó barátom és egy szűk családi köröm, akikkel már nem is lakom egy városban, ezen kívül nagyon kevés emberi kapcsolatom (haver, ismerős, stb.) van. Itt az egyetemvárosban a lakótársaimon, 1-2 haveron és az engem érdeklő nőkön kívül senkivel nem kommunikálok.

Az életemben eddig 16 lánnyal szexeltem (17 éves korom óta) és vagy kb 40-nel csókolóztam az előzőeket is beleértve.

22/F

2015. okt. 6. 08:29
 9/22 anonim ***** válasza:
Az aktképekért cserébe elsimítom az ügyet. ;)
2015. okt. 6. 08:43
 10/22 anonim ***** válasza:
Akár be is vallhatnád az igazat...
2015. okt. 6. 08:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!