Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Segítség!? Ugye nem vagyok terhes?
Nagyon félek mert egyszer lefekudtem a volt baratommal kb 20 percig csinaltug gumi nelkul de nem ment el egyaltalan. ez a mentruációm elott tortént pár nappal akkor rendesen megjött, viszont ebben a honapban mar 3. napja kesik.
Tartanom kellene attol hogy terhes vagyok?
Egyáltalán nem kizárt,hogy terhes legyél. Holnap csinálj tesztet,három napos késéssel már kikell,hogy mutassa.
De persze az is benne van,hogy idegeskedtél miatta,és ez miatt késik. Teszt!
Nekem szeptember 20-a körül kellett volna hogy megjöjjön, de csak október elsejére "ért ide". Így gyakorlatilag szeptemberben meg sem volt. A terhességen nem aggódtam, mivel nem volt pillanat, hogy gumi nélkül csináltuk volna, valamint előtte rendesen megjött.
Nem tudom ez miért van, de szerintem nem vagy terhes, csak kicsit stresszel-sz ami késlelteti az egészet.
Nagyon kicsi az esélye a terhességnek, 1 millióból 1 nő esik így teherbe, csak az a baj, hogy mindig bárki lehet az az 1.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!