Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szeretném megviccelni a pasim, hogy terhes vagyok, hogyan tudnám megoldani h a teszt pozitív eredményt mutasson?
csaj szólok ez rossz vicc. engem egyszer megtréfáltak ezzel. ahogy kiderült hogy nem igaz rögtön a csajt kidobtam a p be. neki is mondtam hogy szar vicc volt.
sok sikert.
Szerintem ez nem az a dolog, amivel viccelődni kéne, de te tudod.
Ha velem csinálnál meg egy ilyet, én egy ilyen helyzetben azt mondanám neked, hogy rohadtul nem volt vicces, mert nemrég derült ki, hogy a szeretőm teherbe esett, pedig én megbíztam benne, hogy rendesen szedi a fogamzásgátlót, és ő sajnos tényleg nem csak viccből mondta, voltam már vele ultrahang vizsgálaton is.
Bűnbánó képpel végignézném a jelenetet, amit rendezel, aztán ha kitomboltad magad, mondanám, hogy nyugi, én is csak vicceltem, és remélem, te is értékelted a humoromat.
Rossz vicc.
Egyrészt maga a vicc is pocsék ötlet, éretlenségre vall, másrészt amíg "szétszívatod", olyan konfliktusok keletkezhetnek, vagy jöhetnek a felszínre, amik után nem biztos, hogy egymás hátát csapkodva fogtok nevetni, miután bevallod neki, hogy csak vicc volt. Kockáztatod a szakítást, ám te tudod, mi fér bele a kapcsolatotokba.
Jó hogy ilyen magabiztos vagy!
De ne pribáld ki!
Ha nem szeretne gyereket azért dob ki a vicc miatt, ha szeretne akkor meg azért mert poénkodtál ilyennel.
Én nem vicceltem amikor megmutattam neki a 2 csíkot.
Nem lesz boldog hogy te is meg én is gyereket várunk tőle!
19/L
Szuper vicc!
Nekem ezzel próbálkozott az asszony válás előtt
Amikor kiderült, hogy nem az, még a telefonszámát is kukáztam....
JaH
És az ilyenekkel meg azért sem szoktak viccelni, mert amikor majd babát szeretnél, szarul fog esni, hogy évtizedekig teherbe sem tudsz majd esetleg esni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!