Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit lehet tenni a túlzott nedvesedés ellen?
Figyelt kérdés
Szex közben annyira nedves vagyok,hogy folyik lefelé is belőlem.
A barátom nagyon szereti,hogy ennyire élvezem,és elmondása szerint hatalmas önbizalmat ad ez egy férfinek.
Viszont megkérdeztem tőle,hogy érez-e belőlem valamit egyáltalán, és azt válaszolta, hogy nem igazán,mert annyira csúszik,kivéve ha tövig nyomja.
Kicsit rosszul érintett,hogy miattam nem érez annyi mindent,mint "kellene". Mit tehetek azért,hogy ne nedvesedjek be ennyire?
Próbáltuk már előjáték nélkül is, de 1 perc után már ugyanott tartottunk.
20L
2015. okt. 5. 18:07
11/12 anonim válasza:
Szivacs legyen mindig melletted.
12/12 anonim válasza:
Én is nagyon nedvesedek, a pasi általában kinyal közben is, így nincs gond :Dd
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!