Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
"Ha nekem tetszik egy pasi, a taknyát is rám verheti, azt is élvezni fogom" Vonzó vagy taszító ez a hitvallás?
Figyelt kérdés
Az egyik többdiplomás, soknyelven beszélő, kimért modorú, kosztümös-szemüveges 30-as nőismerősöm mondta ezt.2015. okt. 5. 14:25
11/18 aladar12 válasza:
értem, hogy mire akar célozni. egyrészt vonzó, hogy teljesen átadja magát a párjának, másrészt taszító, mert ebben a párban csak a külsőt értékeli.
12/18 anonim válasza:
Hát....ész nincs diplomával, ez már sokszor kiderült ... itt IQ sincs
13/18 anonim válasza:
ki mondta, hogy csak a külső érdekli? Ha neki tetszik...tetszhet neki bárki, bármilyen okból. Én pl első sorban nem külsőségek alapján válogatok de mivel szub vagyok, nagyrészt megértem, hogy ő mit értett ezalatt. Mondjuk a taknyát, nyálát, vizeletét nem szívesen fogadnám magamon, de durva dolgokat is csinálunk.
14/18 A kérdező kommentje:
Kedves utso, asszem te rokon lelek vagy az ismerősömmel
2015. okt. 6. 17:38
15/18 anonim válasza:
Ja, nekem is két diplomám van és két idegen nyelvet beszélek. Valamint harmincas vagyok és kimért modorú. Csak a kosztümöt meg a szemüveget rühellem, de a többi stimmel. :-))))
16/18 anonim válasza:
Nagyon! Az egyik exem ugyanez a kategória! 2 diploma, csak szemüveget nem hordott. Eddig vele volt a legjobb minden téren! Isteni amit az ágyban nyújtott, mert mindenben benne volt, én pedig szeretek domináns lenni. Mellette pedig mindenhez hozzá tudott szólni, szóval az eszével is megfogott. :-) Tökéletes kombináció.
17/18 anonim válasza:
Kicsit undi, de persze nem szó szerint kell érteni :)
18/18 A kérdező kommentje:
15: ő azért is szerette a szemüveget, mert bírta, ha az imádott férfi a szemüveglencséjére élvezett.
2015. nov. 2. 20:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!