Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális, hogy ezt csinálja a barátom? Vagy én vagyok ilyen "rossz"?
Igazán szűk és rövid hüvellyel rendelkezem, erre még a nőgyógyászom is felhívta a figyelmem.
A mostani páromnak 14 cm-es pénisze van, ami nekem már hosszú. Mivel ő megszokta, hogy a nőknek tövig berakhatja, velem is ezt csinálja. Már szex közben is leállítottam, utána mondtam neki, hogy ne haragudjon, de nekem ez így durva, és fáj. Szeretem a durva szexet, de vannak olyan pózok, ahol nem megy tövig a pénisz, és akkor lehet durvábban nyomni. De ő azokat a pózokat direkt kerüli, "átpakol" engem mindig olyan pózba, ahol tövig megy, de nekem az meg nagyon fáj és mostanában egyre jobban. Beszéltem vele, azt mondta, hogy értsem már meg őt, végre van egy nő, akit kitölt, hogy ez neki milyen jó érzés, és hogy én szándékosan azt akarom, hogy ő ne élvezze a szexet? És rákérdeztem, hogy miért, ő azt élvezi, ha nekem fáj? És kerülte a tekintetem, csak újra elmondta, hogy végre van egy nő, akit kitölt.
Másképp nem durvul egyébként, nem pofoz, vagy húzza a hajam, még ilyenek sem. Csak ez.
Most a komplexusai miatt viseljem el a fájdalmat? Ezerszer mondtam neki, hogy szerintem nem kicsi a farka, emiatt kár aggódnia.
Vagy tényleg ennyire rossz érzés a férfiaknak, ha nem mehet tövig? :/ De hát ezen nem tudok változtatni...
Eddig ezt egyik barátomnál sem tapasztaltam. Volt előtte két barátom, azoknak nagyobb volt a péniszük, de ők figyeltek rám. Felfedeztük együtt a jó pózokat, és úgy nagyon jó volt nekik is. Nem ez lenne a normális? Én azt akarom, hogy ő is élvezze, de nekem ehhez szenvednem kell?
Egoista p.....t ez az ember. A férfi nem szégyene!
Hagyd ott kislány.S majd amikor nem lesz hova tennie,
majd elgondolkodik a nyomorult.
Köszönök minden választ!
Igen, szerencse, hogy már voltak olyan kapcsolataim, ahol a férfi figyelmes volt, így szerencsére nem úgy fogom fel, új hogy minden férfi egy ilyen barom.
Most, hogy leírtam a problémát, mintha kívülről látnám az egészet. A barátommal való szenvedéd csak elfecsérelt idő az életemből. Megmondom neki, hogy a viselkedése nagyon nincsen rendben... De nem hinném, higy ezen a téren tudna változni.
Már nem egyszer beszéltem vele erről... :/ szóval szerintem itt az egyetlen út a szakítás. Az nem normális, hogy így megwláz. Rettentően dühös vagyok rá.
Oké, bocsi, kicsit sokat írtam. Még egyszer köszi mindenkinek!
Mondd el a barátodnak, hogyha örörmöt akar neked szerezni, akkor használja a mutatóujját, és a nyelvét!
Ha magának is szeretne örömöket!
Recskázzon! :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!