Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Egy 20 éves lány vagy egy 30...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy 20 éves lány vagy egy 30 éves nő szebb?

Figyelt kérdés
2015. okt. 5. 00:07
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
Rohadtul alig számít, ha jól néznek ki. Sokkal inkább az a 10 év különbség, amitől másfélszer idősebb az egyik a másiknál. Pl eléggé úgy tapasztalom, hogy túl sok lány feje lágya huszonévesen nő be manapság, az idegesítő lányos sztereotípiákat és a gyakorin tapasztalható nőgyülöletet eredményező szélsőséges nézetek mind a hasonlóan fiatalabb lányokból erednek. Persze normális esetben komolyan vehető egy lány 17 évesen is, de szerintem az egyenlőségi harc okaként is mostanra túl sokan csak akkor érik el ezt a szintet, ha valóban öneltartókká válnak. Egy kapcsolatra az élet dolgai mellett egy 30-as nő nyilván sokkal nagyobb valószínűséggel kompetensebb, mint a csajozó pasitöbbletben elkényelmesedett húszévesek. Én azt vontam le nemrég, hogy nekik egyszerűen többet kell tapasztalni a kapcsolatokban arra, hogy alkalmasak legyenek rá hosszabb távon. A férfi eleve a megoldó és felelősségteljes szerepet ölti magára, amikor belekezd, így ő könnyebben hozzászokik.
2015. okt. 5. 03:03
 22/29 anonim ***** válasza:

Igen, utolsó, mert a 18-20 éves pasik olyan éretten állnak a párkapcsolathoz....

Ne érts félre nincs bajom velük, de ilyen különbséget tenni a két nem között felesleges. A fiúk és a lányok egyaránt éretlenek még ebben a korban, tisztelet a kivételnek.

2015. okt. 5. 06:17
 23/29 anonim ***** válasza:
Az emberek többsége, (a férfiak is) jobban néz ki 20 évesen mint 30 évesen,de persze vannak kivételek.
2015. okt. 5. 06:18
 24/29 anonim ***** válasza:
Az a szebb, amelyik jobban néz ki...
2015. okt. 5. 08:29
 25/29 anonim ***** válasza:
nem lehet összehasonlítani két nő szépségét, de ha sikerül is valakinek, nem a kortól függ...
2015. okt. 5. 09:15
 26/29 anonim ***** válasza:
43%
30 éves nő, egyértelmű. Szépségének teljében van, érett, tud viselkedni, nőies. A kedvenc korosztályom. :)
2015. okt. 5. 16:01
 27/29 anonim ***** válasza:

Lehet, hogy ez rád nem vonatkozik. Nem akartalak megbántani, én is ismerek olyanokat a korosztályból, akiket nagyon elismerek, csak mintha nem ahhoz szoktam volna hozzá. Illetve van egy ilyen szubjektív tapasztalatom is, hogy a ránézésre nem alfa (és talán még nem is béta) kisugárzású srácok potenciálisan a debilebb rétegből kapnak, ahol már komoly agyi és lelki bajok is előfordulnak, mint pl az uszítás, bosszúállás, rombolási kényszer, alaptalan ismételt érzelmi zsarolás stb. Az éretlen srácok még kevésbé kártékonyak, ha csak szimplán érzéketlenek, tuskók vagy racionális manipuláció kényszerük van. Ezek szimmetriái legjobb jóindulattal is a csapdázás vagy a túlzott nyűgösség. Viszont sajnos ezek a tulajdonságok már nem határosak, ember függően végtelenül elfajulhatnak.

Az lenne a legszebb, ha mindenki olyat kapna, amilyet megérdemel.

2015. okt. 5. 18:38
 28/29 A kérdező kommentje:
Uolsó. És szerinted miért van ez így, hogy az alfák kapják meg mind szellemileg mind külsőleg a legjobbakat? Az embereket is be lehet kategorizálni aszerint hogy mennyit ér, mennyire értékes? Akkor ezek szerint a kisebbségi komplexusok meg a felsőbbrendűségi érzések nem teljesen alaptalanok, a társadalom neveli belénk. Ez szerintem rossz dolog. Mindenkinek meg kellene érdemelnie mindenkit.
2015. okt. 6. 13:45
 29/29 anonim ***** válasza:
Ha az utolsó hozzászólásomat olvastad, akkor láthattad, hogy főleg a vége felé belső tulajdonságokról beszéltem. Kb az volt a lényege, hogy jó lenne, ha minden rendes férfihoz és nőhöz egy rendes társ jutna (illetve nem derülne ki 1-2 hónap után, hogy ez csak az első benyomáskeltés volt). Az, hogy ki számít alfának és ki nem, már egyáltalán nem hozzám köthető, nem én mondom nekik, hogy azok legyenek, akik.
2015. okt. 6. 17:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!