Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meddig képesek járni a pasik egy lánnyal ha csak szexelni akrnak és így kihasználják a lányt?
hallottam olyat hogy a 18 éves fiú 10 hónapig volt egy 15 éves lánnyal és nemrég lefeküdtek utána meg szakítottak
képesek sokáig várni? még ilyen fiatalon is?
Ez hülyeség. Egy nőcsábász fiú pont hogy nem vár sokat egy konkrét lányra.
A: Vár mondjuk 2 hónapot egy konkrét lányra.
B: Nem vár és helyette ugyanazon 2 hónap alatt nagyon-nagyon sok lánynál próbálkozik, akikból megdug egy párat.
Gondolj már bele, hogy amit te mondasz az nem logikus. Ha egy lányra sokat kell várni, akkor a nőcsábász srác nem vár sokat. Helyette keres más lányokat, akikre sokkal kevesebbet kell várni.
Magamból kiindulva: Ha egy lánnyal már legalább 2-3 hete együtt vagyok és még nem volt szex, akkor eléggé komolyan gondolom vele a dolgokat.
szerintem se logikus
lehet hogy a lány nem volt annyira az ágyban, lehet hogy hosszútávú szexkapcsolatot akart de nem jött össze jól az az egy
vagy fogadtak a haverokkal
de 3madik szakításvolt már
Bármeddig! Sokféle ember létezik, ki tudja megmondani ezt, hogy egyesek most meddig várnak... Vannak, akik pár napig/hétig/hónapig, aztán vannak olyanok is, akik egészen az aktusig, miközben persze félrekufircolnak. Ez attól is függ, hogy a srácnak egyébként mennyire jönne össze másokkal a szex, mennyire kívánja és/vagy mennyire hajt annak a bizonyos lánynak a nunijára. Lehet ez még kihívás, fogadás is - sok a befolyásoló tényező.
A történetedben szereplő 15 éves lány pedig megérdemelte. Minek kellett neki "nagylányoskodni"? Lényeges korkülönbség, 10 hónap együttlét, 3 szakítással - nem egy rendes párkapcsolat ismérvei, ellenben problémákról árulkodik.
Itt nem kivárni kell, hanem elegendő érettséggel(!), a megfelelő emberrel összejönni és akkor szexelni, amikor mindketten akarják... Problem solved.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!