Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők, képesek vagytok dönteni ránézésre, hogy a partnereteké mekkora?
Egyszerűen nem tudom eldönteni, mennyire hitelesek az itteni kérdésre adott válaszok, nagyon "szarul" érzem magam, mert ezek alapján mindenkinek nagy van, egy két kivétellel.
Én készítettem egy képet, aki szeretné annak elküldöm.
Hatalmas tévedésben vannak hidd el... személyes tapasztalatból is tudom és jó barátok elmondása alapján is állítom!
Annyi mániákus hazudozó van a fiatalabb korosztályban , plusz a közös mérések (pl. barátnővel együtt) nem túl pontosak, komolyan egyik barátom mesélte, hogy a töve környékén megmérték a csajával és azt fogadta el átmérőnek :D legalább félcentivel több mint fentebb :D
De a hosszával is annyi pontatlanság van h hitetetlen... benyomja egy kicsit a bőrébe a vonalzót na meg rákoncentrál a pillanatra és máris 1 centi pluszt nyer majdnem :D
Hihetetlen mikor a teljesen átlagos 15-16 centisemre ránéznek és csodálkoznak, hogy átlagon felüli... :D pedig a vastagság is átlagos....
Sose értettem azokat, akik tudják mekkora a partner farka, lemérik? :D
Lehet nekem rossz a szemmértékem, de én sose tudom, csak hogy melyik pasihoz képest nagyobb vagy kisebb e.
Szokták kérdezni, hogy hány centiset szeretsz, aztán fogalmam sincs :D
Én például le szoktam mérni. :) Kíváncsi vagyok, na...
Pontosan nem tudom megítélni a méretet ránézésre, csak azt, hogy kicsi, átlagos, vagy átlagnál nagyobb. Mármint az előzőekhez viszonyítva.
A mostani páromnál például ránézésre meg tudtam állapítani, hogy az átlaghoz képest nagynak számít a farka, de főleg vastagnak. (17 cm hosszal és 15-17 cm kerülettel...)
Szerintem életemben olyan 12-15 centis farkakkal volt leginkább dolgom (bár nem mértem le mind), illetve egyszer-kétszer volt extrém méretben részem (20 felett), egyszer pedig egy nagyon kis mérettel, ami nem lehetett több 10 centinél és még vékony is volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!