Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az normálisan, hogy 18 éves létemre jobban vonzanak az
idősebb férfiak?
Ha nem is normális sok ilyen van. És én is úgy látom, hogy a 20-as fiúk komolytalanok. Én is úgy látom, hogy a 20-as csajok sokkal komolyabbak, mint a fiúk.
2015. okt. 2. 00:35
Teljesen normális. Én meg a korotokbeli lányokhoz vonzódom, sokkal jobban kijövök Veletek, mint a korombeliekkel. 41F
2015. okt. 2. 04:00
Normalis, ezzel sokan vagyunk igy,nyugi. :) 18L
2015. okt. 2. 07:34
Csak találnánk már meg egymást egy ilyen lánnyal abból a sokból...
2015. okt. 2. 07:48
szerintem ez enyhe kib@$zás a korosztályodban lévő "nem gyerekes és komolytalan" fiúkkal, de mindjárt jön pár csaj aki megszakérti, hogy miért nem.
2015. okt. 2. 08:44
Utolsó, ez valóban így van. De nyugi, majd 25 évesen majd megkapod őket ;)
Amúgy sok 30 körüli pasit beindítanak a 16-19 éves csajok, csak kicsit nehezebb rátok találni, mert azért más társaságokba, szórakozóhelyekre járunk, így inkább 20-on éves csajokkal van dolgunk.
30/F
2015. okt. 2. 09:01
Pont ilyen lányt keresek. 35/F
2015. okt. 2. 09:46
28/34 A kérdező kommentje:
Én nem tartom kicseszésnek, hiszen én azért ismerkedek a korosztályomban lévő srácokkal is, de eddig nem sikerült osszefutnom egy normális es nem komolytalan sráccal sem, pedig hidd el, probalkozom! De lehet bennem van a hiba. :D es én egyszersem irtam olyat, hogy csak es kizarolag az idősebb srácok érdekelnek, csupán eddigi tapasztalataim alapjan jobban kijöttem az idosebbekkel , de ha egy korosztalyombelit ismerek meg ilyet, az meg még jobb! :) nem a kortól fugg a vonzalmam, hanem az egyéntől, hogy milyen , stb, es eddig idosebbeknel tobbszor elofordult az, amit ugymond "keresek" :D szoval ertitek mire akarok kilyukadni.
Idősebb pasiként teljesen normálisnak itélem meg.
2015. okt. 2. 11:06
Szerintem nincs ezzel baj, én is szívesebben ismerkedek/nék idősebbekkel, ugyebár ők már tapasztaltabbak is...
Ezzel nem azt mondom, hogy a tizenévesek közt nincs komolyabb, tapasztaltabb, csak ritkábbak. Főképp olyan környezetben, ahol a fiúk lassan lányosabbak a lányokn. Elnézést, de itt, ahol élek, gyakori jelenség.
Ezért érdekelnek jobban az idősebbek. Azért köztük nincs olyan sok lányos... A férfi az férfias legyen, a nő meg nőies, ne cserélődjenek már fel a szerepek.
És ezzel senkit se akartam megsérteni, csak kedvem támadt leírni. :)
18L
2015. okt. 2. 18:40
Kapcsolódó kérdések: