Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ha hagyná a pasid, hogy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha hagyná a pasid, hogy megkötözd, akkor hogy csinálnád?

Figyelt kérdés
Légyszi ne cikizzetek,csak érdekel a dolog. (:

2015. okt. 1. 22:04
 1/7 anonim ***** válasza:
En azt szeretem ha a pasi engem kotoz ki:) vagy bilincseli le a kezemet.. vagy koti ossze.. akar szopasnal..
2015. okt. 1. 22:06
 2/7 anonim ***** válasza:
Hagyja, hogy meglötözzem. Néha kéri is :) Az övemmel szoktuk megkötözni annak a csuklóit, aki kéri. Onnan aztán nem szabadul ki :)
2015. okt. 2. 06:42
 3/7 anonim ***** válasza:
Nem cikizni akarlak, de sosem kötözném ki a pasim. Nem csinálnék belőle semmilyen értelemben áldozatot. Szerintem ez már nem fér bele az egészséges szexualitásba. Természetesen fordítva sem engedném, és szerencsére eddig kimaradtak az életemből az olyanok, akik ezt akarták volna. A szex valamilyen szinten az érzelmekról szól szerintem. Ja és én férfit akarok az ágyban, nem egy elejtett vadat, vagy pedig egy frusztrált, agresszív valakit... Bocsi, csak olyan sok mostanában az ilyen defektes kérdés... :(
2015. okt. 2. 07:49
 4/7 anonim ***** válasza:
Bár hagyná, de mindig én vagyok az áldozat. bilinccsel ágyhoz. Én szeretem az ilyen kötözős szexet, számomra nagyobb élvezetet nyújt persze van benne érzelem bőven, nem csak kikötözésből és fenekelésről szól az egész.
2015. okt. 2. 08:23
 5/7 anonim ***** válasza:
Ha hagyja a pasid (sőt igényli) hogy megkötözd, akkor úgyis adja magát a dolog nagyrészt. De a kötözés egy külön művészet, én a helyedben eleinte egyszerűsítenék egy szex-shopos bilinccsel.
2015. okt. 2. 09:21
 6/7 A kérdező kommentje:

3-as.Szerintem nincs ebben semmi,én is voltam kikötözve...

De hát kinek mi tetszik. (:

2015. okt. 2. 15:36
 7/7 A kérdező kommentje:
Ezek a bilincsek totál gázak,de köszi.
2015. okt. 3. 17:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!