Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mire gondoltok, amikor egy csinos 36 éves nőt 19 éves férfival látsz csókolózni?
Figyelt kérdés
2015. okt. 1. 19:09
11/22 electroman75 válasza:
19 éves gyerekkel csókolózni.Talán így helyes.
12/22 anonim válasza:
Jól meg lehet szorulva a nő, hogy bárki jó neki!
14/22 anonim válasza:
Fiu szemszögéből nagyon jó, mert ilyenkorú fiu bárkit megdug és kiélvezheti a fiatalságát.
Nő...hát...miért nem hozzáillőt keres magánka, aki korban passzol hozzá ?
Ennyire kivan éhezve hogy 1 gyerekkel dug ?
Mi történhetett vele, hogy odaadja magát egy gyereknek ,aki eldicsekszik vele hogy egy 36 éves dug.
Nő megakarja élni, milyen ennyi idősen a szex egy fiatallal ?
Visszaakarja idézni a fiatalságát ?
Lefogadom ,hogy a fiunak van fiatal csaja is...DD
Jahh igen neked van 16 éves fiad. Szégyelném magam a helyedben mindenk ielőtt.
Szerintem nézz fiatalabbat, ne állj meg 19 évesnél. Ő csak 17 évvel fiatalabb mint te.
15/22 anonim válasza:
Azt, hogy lennék a fiú helyében. Jó lenne újra 19 évesnek lenni. Az idősebb, jó nőről nem is beszélve...
17/22 anonim válasza:
nekem van egy ilyen fiú ismerősöm, hát annak sincs ki a négy kereke, iszonyat anya komplexusa van és nem csoda, hogy idősebb nőkre hajt.
18/22 pinkpancser válasza:
Mit gondolnék? Azt, hogy én is voltam 19 :)
19/22 anonim válasza:
fiatal fa*sz kell a pi*csádba? viccet félretéve, nem foglalkoznék vele. valószínűleg megjegyezném, hogy szerencsés a csávó, biztos nagy farka lehet. kb. ennyi.
20/22 anonim válasza:
Bárcsak a csaj helyében lennék...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!