Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mikor szexeltél utoljára? Korod, nemed, kapcsolatban vagy?
Figyelt kérdés
2015. okt. 1. 17:41
32/41 anonim válasza:
kb 1 éve
37f
igen(10éve ugyanazzal)
kevés :(
34/41 anonim válasza:
Tegnap este (most sajnos elmaradt a szokásos reggeli szex, sietnünk kellett, de majd este bepótoljuk).
Napi 2-3 menet a megszokott, bár még viszonylag friss kapcsolat, néhány hónapos.
39N
35/41 anonim válasza:
8 napja
19N
Nem vagyok kapcsolatban
36/41 anonim válasza:
Ma regge... munkaba indultam de bnom visszahuzott az eloszobabol es..utana nyomhattam az autoban a gazt h ne kessek el :D
30F kapcsolatban
39/41 anonim válasza:
Tegnap este N/42, igen. És elszomorít az itteni statisztika! Vagy én vagyok baromi mázlista! 17 év házasság után hetente többször is szeretkezünk a férjemmel.
40/41 anonim válasza:
Sajnos nem volt még benne részem. Jelenleg sincs kapcsolatom...
39/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!