Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az hogy a magyar lányok odáig vannak a fekete pasikért viszont a fehér pasikat senki sem emeli így ki külön hogy szexi?
Nézd, én szőke vagyok, kék a szemem, alacsony vagyok, kerekek a formáim (nagy mellek, keskeny derék, széles csípő). Ha meglátok egy magas, vékony, barna szemű, hajú, kreol bőrű férfit, magam alá pisilek (gyengébbek kedvéért: ez nyilván túlzás). Soha nem volt még ettől eltérő párom, egyszerűen ez vonz, az ő temperamentumuk, mert nem olyanok, mint én. Szőkét láthatok a tükörben mindennap, gyönyörködni bennük szeretek.
Mondjuk a feketéket nem találom annyira vonzónak. De pl egy cigány annyira szexi tud lenni, hogy halok meg tőle.
Kérdező bocs, de szerintem te nem egy etnikailag sárga vagy néger országban voltál, hanem csak olyanban, ahol élnek olyanok is (valahol Nyugat-Európában vagy Észak-Amerikában). Olyan helyeken nem számítasz különlegesnek, ahol vannak ázsiai/fekete lányok, de a legtöbb férfi ugyanúgy fehér.
Menj fehér férfiként dél-amerikai, fekete-afrikai, távol-keleti országokba, ahol a lakosság 99%-a feka, sárga vagy latin. Na ott fogsz tarolni a nőknél pont úgy, mint a Pákók Magyarországon.
Amúgy szőke vagyok, világos bőrű, magas, jóképűnek mondott férfi és még a fehér európai nőkön belül is inkább a barna/fekete hajú és sötétebb bőrűek jönnek be, szóval szerintem teljesen normális, hogy szexuálisan a tőlünk eltérő az vonzó.
Kedves kérdező. Én vérbeli magyarnak tekintem magam, de semennyire sem jönnek be a fekete pasik.
Ne általánosíts... Senki sem ugyanolyan.
Én se gondolom azt a pasikról,hogy nekik csak a nagymellű, nagyfenekű, plázacicák jönnek be. Mert tudom, hogy nem így van.
Tehát ezt a gondolatmeneted szerintem nyugodtan eldobhatod. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!