Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! A fekete vagy a magyar pasik a vonzóbbak?
Minden országban, minden rasszban vannak igényes és igénytelen férfiak. Egy nőnek (vagy férfinak) pedig ez alapján fog bejönni valaki, ill ez alapján lesz taszító.
Magyar srácok közt is van rengeteg helyes, igényes, szóval aki most így bőrszín alapján rámeri vágni, hogy kik tetszenek neki jobban, az nem gondolkodik a valóéletben.
A világ hímnemű népessége két csoportra oszlott: a feketékre és a magyarokra.
És ha nekem a japánok jönnek be? :D
Nekem nem jönnek be a fekák (nem vagyok rasszista, mielőtt erre gondolnátok), meg... már bocsánat, de mindig az jut az eszembe, hogy azoknak mekkora péniszük lehet, és komolyan megijedek ettől :D Tudom, hogy nem mindnek hatalmas, de na... akkor is ez jut az eszembe.
De ha mindenképpen választani kell, akkor már inkább egy kreolbőrű, sötét hajú, sötét szemű vérbeli magyar férfi :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!