Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha gumi nélkül belém élvez a párom, hogyan akadályozzam meg, hogy hosszú ideig folyjon ki belőlem a sperma?
Nemrég kezdtem el fogamzásgátlót szedni. Eddig csak egyszer szexeltünk a párommal óvszer nélkül. Miután belém élvezett, kicsit ültem egy zsepin, hogy kijöjjön belőlem a sperma, utána elmentem zuhanyozni (a zuhanyrózsával erős vízfolyással próbáltam kimosni magamból a szex maradványait), viszont még éjszaka és reggel is néha jött a hüvelyemből egy kis folyás.
Ez minden szexnél így lesz? Mit tegyek, hogy ne folyjak? Félreértés ne essék, szuper érzés volt a melegség, ami akkor árasztott el, amikor a csúcsra értünk és az az érzés, hogy nem választ el minket gumi, de azért az kellemetlen, hogy utána még 12 óráig nem állt vissza a hüvelyem a rendes állapotába...
22L
Hüvelyöblítés! Zuhanyrózsa le, rá a gégecsőre és langyos vízzel hajrá! A legtöbb típus pici tartályt is tartalmaz az adalékanyagnak (fertőtlenítő, flóra visszaállító, stb).
Nagyobb drogériák, szexshopok árulják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!