Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Fiúk, ti örülnétek ilyen...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, ti örülnétek ilyen barátnőnek, vagy csak kihasználnátok?

Figyelt kérdés
A csaj imádna titeket, sokszor sütne nektek sütit, néha ha áthív magához, akkor vacsival vár, meg érzitek, hogy odáig van értetek, ti lennétek neki az első fiú az életében. 20 feletti srácok, ti mit gondolnátok erről az egészről? Kihasználnátok a helyzetet, aztán kis idő múlva dobnátok a lányt? Mi kell ahhoz, hogy szakítsatok vele?
2015. szept. 30. 13:33
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Örülnék egy ilyen barátnőnek.
2015. szept. 30. 17:10
 12/17 anonim ***** válasza:
64%
Azt hiszem, tudnám a módját, hogyan háláljam meg mindezt. :P Nagyon-nagyon megbecsülnék egy ilyen nőt. Mivel ritka. Az ilyen nők a legjobbak a világon. Mondom ezt úgy, hogy már volt pár barátnőm.
2015. szept. 30. 17:34
 13/17 anonim ***** válasza:
82%

Mindig is tudtam, hogy a férfiaknak egy rajongó rabszolga kell.

Mondom mindezt úgy, hogy én is ilyen vagyok. Csak engem valahogy mindig kihasználnak.

2015. szept. 30. 17:49
 14/17 anonim ***** válasza:

Ahány pasi, annyi válasz létezik erre a kérdésre. Nyilván van, aki csak kihasználná a lányt, mivel a szerelemtől nem látná tisztán úgysem a fiú egyéb dolgait. Van aki mindent megtenne, hogy megtartsa az adott lányt, és van akinek az agyára menne a túlzott szeretetével, stb.

Én pl örülnék egy ilyen barátnőnek, nem használnám ki, és mivel kegyetlen jó vagyok a konyhában is, segítenék neki a sütiben. :D De azért lenne bennem egy kis negatív is, hisz lássuk be, ha első lennék egy lánynak, akkor még tapasztalatlan, és nem túl gyakori a mai világban az, hogy az első szerelemből halálig tartó kapcsolat lesz.

29F

2015. szept. 30. 17:59
 15/17 anonim ***** válasza:
Nem vagyok 20 év feletti, de örülnék neki, nem használnám ki :)
2015. szept. 30. 18:13
 16/17 anonim ***** válasza:

Off

13-as

Milyen jogon általánosítassz? Ha meg így viselkedsz megérdemled.

On

Én hanyatt-homlok menekülnék.

2015. okt. 1. 14:36
 17/17 anonim ***** válasza:
57%

13-as azért mert naív vagy és butus egy kicsit. Ha nem hagyod, akkor nem használnak ki...

Egyébként meg örülnék neki. De nem használnám ki, sőt amennyit tudnék vissza is adnék. :))

2015. okt. 2. 19:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!