Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, ti örülnétek ilyen barátnőnek, vagy csak kihasználnátok?
Mindig is tudtam, hogy a férfiaknak egy rajongó rabszolga kell.
Mondom mindezt úgy, hogy én is ilyen vagyok. Csak engem valahogy mindig kihasználnak.
Ahány pasi, annyi válasz létezik erre a kérdésre. Nyilván van, aki csak kihasználná a lányt, mivel a szerelemtől nem látná tisztán úgysem a fiú egyéb dolgait. Van aki mindent megtenne, hogy megtartsa az adott lányt, és van akinek az agyára menne a túlzott szeretetével, stb.
Én pl örülnék egy ilyen barátnőnek, nem használnám ki, és mivel kegyetlen jó vagyok a konyhában is, segítenék neki a sütiben. :D De azért lenne bennem egy kis negatív is, hisz lássuk be, ha első lennék egy lánynak, akkor még tapasztalatlan, és nem túl gyakori a mai világban az, hogy az első szerelemből halálig tartó kapcsolat lesz.
29F
Off
13-as
Milyen jogon általánosítassz? Ha meg így viselkedsz megérdemled.
On
Én hanyatt-homlok menekülnék.
13-as azért mert naív vagy és butus egy kicsit. Ha nem hagyod, akkor nem használnak ki...
Egyébként meg örülnék neki. De nem használnám ki, sőt amennyit tudnék vissza is adnék. :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!