Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek hogy tudnám hozzá meghozni a kedvét? 20/L
szerintem ez nem fizikai probléma, pasik néha félholtan is tudják csinálni.
Valahogy izgasd fel egész nap (sms, képek stb), hogy amikor hazamegy már startolhasson is.
Plusz legyen egy jó relax hétvégétek.
Nem vagyunk egyformák, szerencsére.
De szerintem minél jobban erőltetted annál jobban frusztrálni fogja a dolog. Amiből veszekedés lesz.
Szerintem elképzelhető, hogy most inkább támogatásra, mintsem zargatásra van szüksége. Biztos vagyok benne, hogy a legtöbb felnőtt már volt hasonló helyzetbe, hogy még enni sincs kedve, nemhogy szexelni.
Minden esetre először próbáld Vele megbeszélni, lehetőleg higgadtan és nem rágalmazni olyanokkal, hogy megcsal, impotens, nem kíván etc..
A libidó csökkenés a mai világban a férfiaknál is ugyanolyan problémát jelent mint a nőknél. Ők se különbek ilyen téren, főleg a 21. században, ahol nagy a hajtás.
A nézeteltérés nem rossz, ugyanis építő jellegű is lehet, ha két érett ember megvitatja. Nem csak jellemileg épít, hanem a köztetek élő kapcsolatot is megerősíti.
De ez csak abban az esetben jöhet így létre, ha közös nevezőre juttok.
Mindenesetre sok türelmet és kitartást kívánok Nektek.
Vagy csak szimplán reggel egy jó kis franciával lepd meg :D.
Esetleg flangálj előtte tangában ilyesmi :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!