Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Más nő is ennyire élvezi, ha...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Más nő is ennyire élvezi, ha a puncijába megy el a partnere?

Figyelt kérdés

Én imádom, ha a puncimba élveznek (persze szedek tablettát). Ez nem azt jelenti, hogy csak oda megy, máshova is persze, pl számba, vagy hasra, ilyesmi (anális szexet nem szeretem, így az kizárva).

Más nő is ennyire élvezi? Hát nem ez a teljes beteljesülés? :)

2015. szept. 30. 10:24
 1/9 anonim ***** válasza:
Nem, nem élvezem.
2015. szept. 30. 10:34
 2/9 anonim ***** válasza:

partnerem azt mondja a legjobb ha egyszerre élvezünk vagy éppen én előtte picivel, mert olyankor elönti a meleg ami ad egy extra lökést nála és ettől könnyen elélvez.

Plusz azt mondta volt már, hogy ő picivel hamarabb élvezett én utána és ő a melegtől megint elélvezett. Szóval igen, ő szereti.

2015. szept. 30. 10:34
 3/9 anonim ***** válasza:
23%
Szívesen belédélvezek ha írsz
2015. szept. 30. 10:44
 4/9 anonim ***** válasza:

Én is nagyon szeretem! :)

Számomra így teljes a szexuális együttlét, de persze nálunk sem mindig csak ott megy el!

2015. szept. 30. 10:53
 5/9 anonim ***** válasza:
92%

Én férfiként ezt tartom a beteljesülés netovábbjának, a szexuális élvezetek csúcspontjának... egyfajta fétisem szinte - kivéve, hogy ez a világ legnormálisabb ösztöne azt hiszem.

24/F

2015. szept. 30. 11:43
 6/9 anonim ***** válasza:
Én is élveztem anno, amikor tabiztam. Sajnos most nem szedhetek, marad a megszakítás, de az is jó :)
2015. szept. 30. 14:11
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

De, szerintem is ez teljes beteljesülés :)

23/N.

2015. okt. 1. 12:28
 8/9 anonim ***** válasza:

Én is így szeretem...

33N

2015. okt. 1. 16:40
 9/9 anonim ***** válasza:
Évekig csináltuk megszakítással,előtte meg óvszerrel,úgyhogy nekem igazi újdonság volt ez,és nagyon szeretem.Teljesen más érzés mikor belém élvez egy pasi,nekem nagyon jó,olyan igazi beteljesülés.Szeretem ha utána még bennem van egy kicsit.Persze utána kifolyik egy része ami annyira nem jó,de maga az élvezés az nagyon.
2015. okt. 21. 14:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!