Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha én nem vagyok kreatív az ágyban, attól még lehet olyan partnerem?
Figyelt kérdés
Vagy hosszútávon nem viselne el engem senki?2015. szept. 29. 19:29
1/6 anonim válasza:
Ha az átlagos, normális szintet megütöd azért, akkor simán lehet kreatív partnered, miért ne :)
Gondolom azért nem úgy megy a szex nálad, mint a tv nézés.
2/6 anonim válasza:
Volt már olyan pasim, aki nem volt túl irányító egyéniség az ágyban, de valahol még élveztem is a vezető szerepet.
3/6 A kérdező kommentje:
Bevonzom azokat, akiknek erekciós gondjai vannak és kevés már az önbizalmam ilyen téren is.
2015. szept. 29. 19:32
4/6 anonim válasza:
Milyen?
Nem vonzid be a problémásikat,csak nem mondasz nemet.Gond-e? Te tudod.
Annyit mondanék:CSAJSZI,ÖNÉRTÉKELÉS!
5/6 anonim válasza:
Nehogy már az erekció problémás pasik miatt magadat okold, ha tudnád hányan vannak manapság... csak nézegesd meg a kérdéseket a GYK pár napig... napi 10 kérdés van srácoktól, hogy miért nem áll fel neki rendesen vagy egyáltalán ha nővel vannak (vagy miért nem tudnak elélvezni vagy miért mennek el 4-5 perc alatt)
6/6 A kérdező kommentje:
Azért ez eléggé kihat az emberre, mert két fél van ott és kettőn múlik. Először úgyis megpróbáltok rajta javítani, nem az az első, hogy vége. Frusztráció és önbizalom vesztés ez mindkét félnek.
2015. szept. 29. 20:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!