Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk - Lányok ti maszturbáltatok már iskolában, munkahelyen tanítási / munka időben pl. a wc-ben vagy bárhol? Nem szex! Csak maszti!
Figyelt kérdés
Arra gondolok mikor valami miatt annyira felizgultatok hogy muszáj volt kimenned tanítási óra alatt maszturbálni (jóképű tanár , vagy szép tanárnő , vagy osztálytárs ..... ) mert a látvány is annyira felizgatott hogy kész lettél ? Illetve ugyanez munkahelyen , munkaidő alatt ki kellett menned "rendbe rakni magad" mert a kolléga , kolléganő puszta látványa is felizgatott és teljesen kész lettél ? NEM SZEX TÖRTÉNT CSAK MASZTI !!!!!!!!!!!! Olyan eset !!!!!2015. szept. 29. 17:05
11/19 anonim válasza:
Az én munkahelyemen ilyen nem megoldható. Órabérben dolgozok ezért nem állhatok meg csak úgy még 15-20 percre se, csak enni és wc miatt.
12/19 anonim válasza:
Suliban sosem, munkahelyen hétvégén már többször előfordult, szerencsére laza helyen dolgozok és hétvégén nyugi van.
13/19 anonim válasza:
egyszer iskolaban lyukasorank vol es az egyik baratnommel lefekudtunk a takaritoszertarba (bezartuk az ajtot)
14/19 anonim válasza:
Kecskeméten 1 gyárban nytva volt 1 kedvenc kolléganőm szekrénye, tudtam, hogy senki nincs még a környéken sem, kivertem, közben a bugyiját szagolgattam, és a zokniját.... nemtudom mi történt velem de iszonyat sok cucc jött ki.... 19 éves babapunci, én akkor 26 voltam....
15/19 anonim válasza:
Egyszer suki wcben csiklótizgattam de nem volt orgazmusom...
16/19 anonim válasza:
Munkahelyen wcben többször is :) csak úgy olyan kedvem volt és nem akartam megvárni míg hazaérek ,azonnal akartam :D
28/L
17/19 anonim válasza:
Persze munkalyen szabadban is és perverz is vagyok 28 f
18/19 anonim válasza:
#9.(2015.dzept.29.17:43)
Lehet, hogy utána ő is..?
Szóval esetleg egymás tudta nélkül, külön,külön helyiségben, egymásra gondolva...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!