Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha két ember tényleg szereti egymást?
Akkor valóban nem számít a farok méret?
Annyi módja van annak hogy kielégítse egymást a pár két tagja, ha az összhang megvan minden más téren, és a srác sem szorong azon hogy "nekem miért nincs nagyobb", hanem szexel és odateszi magát ahogy tudja, figyel a párjára, akkor szerintem működhet a dolog egy adott esetben kisebb mérettel is. Szerintetek?
Igen, az van. Mondjuk ez egyértelmű is, csak az írogat (velem az élen) ilyen kérdést ki, akinek ilyen problémái vannak.
Tegnap mértem le először, eddig nem "mertem": 14,5cmhossz 3,8-4 cm átmérő
Barátom teljesen átlagos méreted van. Ezzel bárkit kitudsz elégíteni, feltéve ha tudod használni.
Ha szerelemről van szó, akkor 100%, hogy nem lesz vele gondod, ugyanis egy szenvedélyes összebújásnál már egymás érintésétől majd felrobbantok... nyilván vannak pózok amik kifejezetten az átlagon felüli mérethez passzolnak, de az általános pozitúrákkal soha nem lesz gondod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!