Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért vágyik az ember mindig az újdonságra ha van jó párkapcsolata és szereti? De mégis beizgul masokra?
Erre egy bölcs ember minidg egy fagyis példát hozott nekem. Hogy a csoki mondjuk a kedvenced. És kitartasz mellette sokáig. De olykor megkívánsz más féle ízű fagyit is.
Ilyen az emberi természet. Az új mindig izgalmas/abbnak tűnik.
3: passz
önmegtartóztatásban sosem voltam jó
talán egy katolikus gyóntató papot kéne kérdezni erről, nekik lehetnek technikáik talán
Szerintem azzal nincs gond, hogy önmagában megkívánsz mást is. Gondolsz másra is. Nem kell ezt teljesen elfolytani.
Én 6 év párkapcsolat után, már észreveszem a jó pasikat a párom mellett is. Néha álmodok is velük. De sosem hagynám el azért, mert szomszéd Józsi megtetszett. És nem csalom meg. Minidg belegondolok abba, hogy bizony most a szomszéd Józsi nagyon jópasinak tűnik, mert nem ismerem igazán. A társunk elve hátrányos helyzetből indul, mert tudod, hogy reggel szájszaga van, hogy meccset néz, este, amikor össze akarsz vele bújni, hogy nem mossa ki a zokniját. A Józsiból meg annyit látok, hogy milyen udvarias, mert kinyitja az ajtót és imponál a flörtölése. Az elején mindig cukormáz van. De lehet, hogy pár hónap, év és rájössz, hogy a Józsinak is szájszaga van reggel, ő egy héten keresztül hordja ugyanazt az alsógatyát, és ha iszik talán még verekedős is lesz.
És mikor ezt végig gondolom, akkor máris megvilágításban az egész szitu, és eszembe jut miért szerettem bele a páromba és miért vagyok mellette még mindig. :)
A választ nem tudom, nyilván az újdonság maga okozza. De ez nem gond, amíg az ember hűséges.
Én elég furcsa "megoldást" találtam: a pasik helyett a nőket nézem meg. A párom pedig ezt kimondottan szexinek találja. Így én is lelkiismeret-furdalás nélkül fantáziálhatok :)
Utolso
Minden tiszteletem a tied! 20 ev alatt nem csaltad meg a felesegedet:) Dejo :) Csak igy tovabb :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!