Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátságból szerelem?
Figyelt kérdés
Van egy fiú akivel most 2 éve, jó barátok lettünk. Reggel a suli felé a vonaton sokat beszélgetünk, nevetgélünk. A 2 év alatt neki voltak rövid párkapcsolatai. Nagyon kedves velem. :) és azt hiszem, h szerelmes vagyok belé, de megmondani nem merem neki. Szerintetek ő csak barátként tekint rám? Miből lehetne tudni, h bejövök neki?2015. szept. 28. 22:50
1/8 anonim válasza:
Barátságból szerelem? Ó, bárcsak... ;___;
2/8 anonim válasza:
szerintem nincs.
gondolj bele, ha ebből szerelem lenne, akkor már eleve "úgy" közeledett volna feléd. :-/ és ez rossz
3/8 anonim válasza:
Jó csaj vagy? Ha igen, akkor lehet esélyed. De szerintem nem, így csak barátkozik a kiskrapek.
4/8 anonim válasza:
Szerintem a barátságból erősebb szerelem tud esetenként fűződni :)
5/8 anonim válasza:
Szerintem semmi képp ne add fel. Én fiukent jartam ilyen cipoben es megegettem magam... szoval sok sikert hozza. Csak elore
6/8 anonim válasza:
A szerelem szerelemmel kezdődik, s a legerősebb barátságból is csak gyenge szerelem fejlődhet.
Jean de La Bruyére
Akkor te kivételes eset vagy :)
7/8 anonim válasza:
akkor en is kiveteles eset vagyok. mar 18eve egyutt vagyunk :)
39F
8/8 anonim válasza:
Barátságból szerelem lehet. A te esetedben nekem mégis úgy tűnik, hogy itt a fiú részéről nincs meg a szikra. Ők általában a vizuálisabb, hamarabb reagáló típusok, legalább valami jelét észre kellett volna venned, ha bejössz neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!