Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, van olyan aki szereti az anált vagy inkább csak a pasitok kesvéért vállaljátok? Egyáltalán csak a pasi kedvért bevállaljátok?
Ha ügyes, tapasztalt a fiú (és persze nincs hatalmas szerszáma), akkor nagyon imádom a popsimba.
Eddig minden partneremmel kipróbáltam "na jó, de csak egyetlenegyszer" alapon, aztán aki ügyesnek bizonyult, később is kaphatott belőle. De még a legrosszabb sem volt olyan rettenetes, mint ahogy sokan beállítják.
10-es!
Nem, nem vagyok nő.
Férfi vagyok. Szeretem a változatos szexet és sokféle örömet találok benne. Ezek közül az egyik az anál, de ha azt valamiért nem csináljuk, akkor van még számos módja az örömszerzésnek.
Az én puncimat senki nem cseréli le a s.gglyukamra. Nő vagyok - a puncimba rakja a farkát. Meg a számba.
Nem értem a nők és a férfiak részéről ezt a s.gglyuk mániát. Gondolom a kis farkú férfiak és/vagy, akik dominálni akarnak a nő felett és megalázni őt, valamint a tágabb, használtabb nők szeretik nagyon.
Egészségetekre!
17 - igaz. Én pont ezért intimtornázok, én is rá tudok szorítani a farokra. Ez is az egyik oka, hogy hátha akkor a pasi nem követeli az anált. 16 voltam.
Akkor ezek a nők biztos lusták az intimtornához.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!