Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Férfiak, ez milyen viselkedésmód?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak, ez milyen viselkedésmód?

Figyelt kérdés

Sok férfi, aki követeli az anált a nőjétől, és a barátnője minden kifogását az anális szex ellen kineveti, képes azt mondani, hogy őt nem fogják felcsatolhatóssal s eggberakni, mert az ő feneke csak és kizárólag kijárat!

Már bocs, de a nő feneke is lehetne csak kijárat, hiszen ott a puncija! Mi ez a baromság? Az a férfi, aki követeli az anált, köteles lenne a saját fenekét is szétrakatni.

Én nem szeretem az anált, de amikor jönnek az análmániások azzal, hogy az ő fenekük csak kijárat, és a téma ezzel le is van zárva, előtte pedig vígan ecsetelték, hogy milyen prűd az a nő, aki nem hagyja seggbe, és hogy nekik nem kellene ilyen, meg milyen dumákkal vették rá a nőjüket az análra, az nem normális.

Én nem akarok senkit se gglyukon dugni, mert hadd legyek már én a nő, de velem se akarjon senki anált.

A lényeg, hogy az ilyen férfiak kicsit el vannak tévedve. ;)

2015. szept. 28. 13:14
 1/8 anonim ***** válasza:
0%
Ha te mondod...
2015. szept. 28. 13:15
 2/8 Igen, én vagyok! :) ***** válasza:
Definiáld a sokat. Biztos valami kivételes aranyeber lehetek, mert nem tartozom a "sokba" -.-'
2015. szept. 28. 13:15
 3/8 Igen, én vagyok! :) ***** válasza:
aranyember*
2015. szept. 28. 13:16
 4/8 anonim ***** válasza:
Egy "Férfi" alapvetően nem ilyen. A barmokat meg el kell hajtani ^^ 25/F
2015. szept. 28. 13:17
 5/8 anonim ***** válasza:
63%

"Már bocs, de a nő feneke is lehetne csak kijárat, hiszen ott a puncija!"

Persze, de nem csak lehetne, hanem lehet is. A nő döntése, és senkinek nem kell egy olyan pasi mellett maradnia, aki "követeli az anált a nőjétől". Senkinek nem kell egy olyan kapcsolatban maradnia, ahol a másik nem tartja tiszteletben a döntéseit és az érzéseit, és mindenféle érzelmi zsarolással meg manipulációval akarja olyanra rávenni, amire ő nem vágyik, vagy amivel bármifajta ellenérzése van.

Értem, hogy mi motiválta a kérdésedet, de ha belegondolsz, változtatna bármit azon a gyakorlatban, ahogy te az anális szexhez viszonyulsz, ha a partnered "cserébe" belemenne a felcsatolható péniszes programba?

Ha az ő feneke nem maradna 'exit only' funkcióban, akkor te máshogy éreznél az egész kérdéssel kapcsolatban? Akkor szívesen belemennél abba, amit most nem szeretnél?

2015. szept. 28. 13:55
 6/8 anonim ***** válasza:
0%
Ez hülyeség, mert amint közölném a nővel, hogy én igenis engedem, egyből kitalálna valami újabb indokot...
2015. szept. 28. 16:49
 7/8 A kérdező kommentje:

Jesszus, dehogy mennék bele, nekem nem kell homokos.

De ez nem értem, miért fontos.

2015. szept. 28. 22:13
 8/8 A kérdező kommentje:
Itt a férfiak hozzáállása zavar, nem az, hogy esetleg én meg akarom dugni őket, csak nem hagyják. Dehogy :D
2015. szept. 28. 22:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!