Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért nem mond egyértelmű...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem mond egyértelmű nemet a randira?

Figyelt kérdés

Láttuk már egymást a főiskolán, de még nem beszélgettünk soha. Nemrég bejelöltem facebookon, chateltünk egy keveset, kedves volt, nem tőmondatokban válaszolt, érdeklődőnek tűnt. Megkérdeztem, hogy mikor érne rá találkozni (kávé, borozás, stb. mindegy), azt mondta, majd szólni fog. Hát eltelt 1 hét, nem szólt. Ráírtam, megint tök jól elbeszélgettünk, megint megkérdeztem, hogy ráérne-e ekkor vagy ekkor. A válasz" megbeszéljük még".

Ez ugye lerázás? Nincs is ebben semmi baj, nem tetszetünk mindenkinek, ez van. De ha nem akar semmit, miért chatelünk el kedélyesen, és miért nem mond egyértelmű nemet a randira?

2015. szept. 27. 19:27
 1/9 anonim ***** válasza:

Vannak ilyen lányok,akik nem akarnak 'gonoszak' lenni és inkább halogatják várva,hogy egyszer majdcsak lekopik. Régebben én is hajlamos voltam erre,mert ,mint barát szívesen beszélgettem,de nem akartam többet,de valamiért képtelen voltam nemet mondani.

Ma már egyből tisztázni szoktam az ilyesmit. Ha következőleg beszéltek kérd meg,hogy mondja meg egyenesen,hogy akar e találkozni veled vagy nem,meg leírhatod azt is amit ide írtál a végére :)

2015. szept. 27. 19:35
 2/9 anonim ***** válasza:
Mert meg akarta adni neked a lehetőséget a méltosagteljes visszavonulásra, de így folytatod, ha ennyire nem értesz a szóból, lesz ebből még keményebb lerázo duma is
2015. szept. 27. 19:35
 3/9 A kérdező kommentje:

Kaptam már kemény visszautasítást is, de az legalább egyenes volt.

A "méltóságteljes visszavonulás... " :) pff. Hagyjuk már. 30 vagyok, a lány 23. Úgy látszik, 25 alatt még kislányok.

2015. szept. 27. 19:40
 4/9 anonim ***** válasza:

Ezt Én olyannal csináltam akinél tudtam ha egyértelműen visszautasítom jöm a qvázás meg a zaklatás.

Ebből is lehet érteni, hogy nem akar veled kávézni.

2015. szept. 27. 19:43
 5/9 anonim ***** válasza:
Igen lerázott. Miért kérdeztél rá újra ha azt mondta majd szól? Ebből érteni szoktam.
2015. szept. 27. 19:47
 6/9 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező,

Ilyet én is szoktam tapasztalni. Régebben inkább vártam, hátha, de egyszerűbb, ha egyenesen megkérdezed, akar-e veled találkozni vagy sem. Nem szabad olyanra szánni az időd, aki nem egyenes. 23/F

2015. szept. 27. 19:48
 7/9 anonim ***** válasza:
Mert nőből van. Már a "majd szólni fog" válasz is azt jelenti, hogy soha a büdös életben.
2015. szept. 27. 20:16
 8/9 anonim ***** válasza:
Parasztkodj már légyszi :D Mindennap írj neki, kíméletlenül sokat és egyszer csak felbátorodik és egyenes gerinccel fog válaszolni.
2015. szept. 27. 21:48
 9/9 anonim ***** válasza:

kedves akart lenni, nem akart megbántani, de h már masodszorra is azt a valszt adta h majd szol, akkor jó lenne ha már észrevennéd h nem erdeklődik utannad. Ne irogass neki, ennyi. A nők soha nem mondjak ki nyiltan amit gondolnak, ezert burkoltan utalnak arra. Ez van. Hidd el, ha bejönnél neki irna neked h talizzatok. Tanulj ebből és lépj tovabb.

Ha mégis késöbb akar talizni(de most neki nem alkalmas) aakor jeletnkezik, te már kérdezted kétszer ugyis, de ha zaklatod minden heten akkor az negativan fog visszaütni.

2015. szept. 28. 13:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!