Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A pasimra mindig ráhajtanak...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A pasimra mindig ráhajtanak más csajok. Mit tegyek? 18/L

Figyelt kérdés

Van egy pasim 17 éves és hát elég jóképű :-) de sajnos akár hányszor elmegyünk bulizni vagy akárhova mindig flörtölgetnek vele más lányok.Múltkor ráhajtott egy 22 éves egyetemista lotyó is én meg tökre kiakadtam persze ő mentegetőzik hogy nem ő akarta hanem alapból bejön sok csajnak de ez engem zavar.

Mit tehetnék ellene?

2015. szept. 26. 15:23
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
8%
Nyírd ki a r i b a n c o k a t! Pokolba a k u r v á k k a l!
2015. szept. 26. 16:09
 12/20 anonim ***** válasza:
100%

Most az egy dolog, hogy ráhajtanak. A lényeg az, hogy ő hogy reagál. Ha elutasítja őket és azt mondja, hogy nem, van barátnőm, akkor nincs mit izgulni, téged választott, örülj neki, hogy ilyen jó pasit fogtál ki és bízz benne.

Hogyha ő is vevő az ilyesmire és szívesen flörtöl másokkal is, akkor nem az "egyetemista lotyókkal" van a baj, hanem a barátoddal. Ha nem megbízható, kihasználja a helyzetet, amikor egy másik lány flörtöl vele, akkor előbb utóbb meg fog csalni, jobb lenne minél előbb szakítani.

2015. szept. 26. 16:19
 13/20 anonim ***** válasza:
Szexszelj jobban bárkinél. Melletted fog maradni. :)
2015. szept. 26. 16:27
 14/20 anonim ***** válasza:
12-esnél a pont, egyetértek vele! :) Amúgy, ha nem bízol meg benne akkor nem ér semmit a kapcsolatotok!
2015. szept. 26. 16:34
 15/20 Koaxk Ábel ***** válasza:

#10-es válaszolónak

Nincs senkire ráírva.

Nekem egy elég vonzó barátnőm van, nyáron siófokon egy szellősebb szórakozóhelyen kb elmentem italért a pultig kb max 5 perc volt és mire visszaértem már egy srác fűzni akarta.

Mondjuk a srác korrekt volt, mert amint látta, hogy jövök és csúnyán nézek rá, elnézést kért és odébb állt, pedig nem vagyok egy hegyomlás.

Ezzel egyébként arra akartam utalni, hogy ha valaki vonzó, az akkor is vonzó ha párkapcsolatban van.

2015. szept. 26. 17:00
 16/20 anonim ***** válasza:
0%
Csak a külső számít neked, kérdező? Akkor ezt be kell nyelni. Mit tehetnél ellene? Legközelebb ne az alapján válassz pasit, hogy milyen helyes.
2015. szept. 26. 17:18
 17/20 anonim ***** válasza:
#16 Ekkora baromságot írni.. :D
2015. szept. 26. 18:16
 18/20 anonim ***** válasza:

Járj velem! :D

Engem észre se vesznek a nők úgyhogy totál nyugodt lennél.

2015. szept. 26. 19:34
 19/20 anonim válasza:
Csináltass neki egy pólót, amin 16 különböző nyelven szerepel, hogy ,,foglalt ribik, lehet tovább menni". Vagy beszélj a sráccal. Ha ő mindig hárít, akkor nincs miért aggódni. Lotyók vannak mindenhol, de neked bíznod kell benne, hogy nem fog megcsalni. Vagy ha megcsal, akkor nem ér annyit se, hogy gondoljunk rá.
2015. szept. 27. 10:15
 20/20 anonim ***** válasza:

ezért nem kell fullos férfival járni

ennyi

2015. szept. 27. 14:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!