Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi idő után küldesz pucér képet annak, akivel ismerkedsz?
Figyelt kérdés
2015. szept. 26. 14:56
21/26 anonim válasza:
Nem küldök. Ha aztán nem úgy alakul majd visszaél vele...
Nem lehet tudni, hogy milyen aberrált emberek vannak a monitor előtt.
22/26 anonim válasza:
Küldtem már...mert úgy gondolta, hogy öreglány vagyok....Csak a testemről...
Jött is a nyálazás aztán...á...
Meg nem bántam. Jót tett az önbizalmamnak.
23/26 anonim válasza:
Soha. Ha akarom majd megmutatom. Meztelen képet mindenki annyit és ott néz, ahol és amennyit akar.
24/26 anonim válasza:
Ha kér és viszonozza is akár azonnal.Persze az arcom nem látszik. 39F
25/26 anonim válasza:
még senkinek nem küldtem ilyet, de nem is szándékozom. szerintem komolytalan, sőt, egyenesen idióta dolog. azt hinném, valami retardált a csaj, nem tudnám többé komolyan venni.
26/26 anonim válasza:
Én azonnal küldök bárkinek, aki kér.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!