Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi idő után küldesz pucér képet annak, akivel ismerkedsz?
Figyelt kérdés
2015. szept. 26. 14:56
11/26 anonim válasza:
Soha.
Kapcsolatban már küldtem, több hónapnyi együtt járás és rendszeres személyes vetkőzés(tetés) után.
12/26 anonim válasza:
Én nem csinálok ebből ügyet. Ha kér és viszonozza, kap. /F
13/26 anonim válasza:
sokmindentől függ. de kb:45 perc és2 hónap között.
Az élőben dolog lejárt,nelegyen már csalódás.
Ui.:persze ő is küldjön,magáról.
14/26 anonim válasza:
én kb1-2-nap de arc nélkül 36/N
15/26 anonim válasza:
Én küldök ha kérik.Nincs abban semmi,hogy az én farkamra masztiznak.Sőt,még izgat is.
16/26 anonim válasza:
én küldtem srácnak magamról meztelen képet miután élőben találkoztunk és szexeltünk is azaz kapcsolatban voltunk
17/26 anonim válasza:
hát szerintem ez csak akkor nevezhető normálisnak, ha akkor küld az ember akivel kialakulóban van kapcsolat, vagy már kapcsolatban vannak
18/26 anonim válasza:
Jobb előbb a kép mint utána a "zsákba macska"
Általában felöltözve mindenki jobban néz ki, aztán jön a csalódás
19/26 Forever 18 válasza:
Soha. Full felesleges, és utcalányos. Ha majd annyira összeismerkedtek, hogy eljön a szex ideje akkor majd lát meztelenül. Addig minek küldeni? Veszélyes lehet, akármit csinálhat a képpel stb. Nem tartom jó ötletnek.
20/26 anonim válasza:
Soha nem kuldtem, nem is fogok :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!