Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok szerintetek ez jó "üzlet"?
2 dolog.
1 hogy egy csajt ki lehet teljesen elégíteni 10 perc nyalással és nem kívánja többet, mert képtelen rá. A sorozatélvezők, amilyen barátnőm neme is volt már, 15-6 max, a nem sorozatélvezők meg 1 esetleg 2 élvezésre képesek.
2. Te se vagy ipari készülék, nem bírnád a kiképzést addig.
Én nem csinálok ebből üzletet. Főleg nem idegen férfival.
Meg az nekem nem is 10-15 perc. És viszonzást nem is igényelem.
1-es lehet te fiúként nem bírod sokáig a nyalást, én igen. :D
2-es egyetértek, vannak nők akik 1-2 orgazmus után "betelnek", de nekem volt partnerem aki még az 5-ik után se bírt beltelni a nyalással. És azért az nem 10-20 perc nyalás. :)
Egyszer volt egy olyan nóm, hogy mindíg csak ki kellett nyalni
Feküdt, mint egy fadarab, és csak nyaltam-nyaltam, mert ugye én azt szeretek!
De nem volt viszonzás. Így azért eléggé lelombozó
Oké, hogy ő full kész volt. Minden alkalommal elment vagy 5x
De hát előtte, vagy máskor igazán lepippanthatott volna
Nem tetszene.
Egyetlen csiklói orgazmusra vagyok hitelesítve, azt kb. 10 perc alatt elérem, ha jól csinálja a pasim (ha meg nem jó, akkor inkább ne csinálja!). Utána a csiklóm nagyon érzékennyé válik, hozzá sem lehet érni, viszont nagyon kívánni kezdem a hüvelyi orgazmust - abból viszont akármennyire képes vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!