Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Fiúk! Mit tennétek, ha az...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Mit tennétek, ha az este azt mondaná a párotok, hogy "Bocsi, drágám, de most nagyon fáj a fejem, de megengedem, hogy kiverd magadnak azzal a feltétellel, ha végig rám gondolsz közben! "?

Figyelt kérdés
Nagyon kiborulnátok emiatt? Vagy inkább belenyugodnátok, hogy akkor azon az estén nem lesz szex és elkezdenétek verni a farkatokat úgy, hogy eközben végig a barátnőtökről fantáziáltok?
2015. szept. 25. 18:18
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
38%
Kiröhögném és megb*sznám.
2015. szept. 25. 18:19
 2/11 anonim ***** válasza:
98%
Miért lenne szükségem az engedélyére ahhoz, hogy kiverjem? Gondolkozz már el, mert nagyon rosszul csinálod....
2015. szept. 25. 18:21
 3/11 anonim ***** válasza:
81%

Megkérdezném, hogy ki a fenének képzeled magad, hogy te engeded meg hogy én kiverjem magamnak.. :D

Vagy azt válaszolnám hogy: drágám én mindig verem magamnak, nagy ritkán ha rád fanyalodom akkor kapsz meg engem...

2015. szept. 25. 18:22
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
megérteném, helyette romantikáznánk, vagy filmet néznénk, vagy aludnánk. :)
2015. szept. 25. 18:22
 5/11 anonim ***** válasza:
76%

Rossz duma! Orvosilag bizonyított, hogy a nők fejfájására jó hatással van az orgazmus! Nézz utána!

Ha ez az elutasítás indoka akkor ott valami egészen más probléma van!

2015. szept. 25. 18:26
 6/11 anonim ***** válasza:
77%
Ha fáj a feje, attól még ő is kiverheti.
2015. szept. 25. 18:27
 7/11 anonim ***** válasza:
100%

Esetleg így?

"Bocsi, drágám, de most nagyon fáj a fejem, de megengedem, hogy kiverd magadnak azzal a feltétellel, ha végig engem nézel közben!"

Ez így sokkal izgatóbb, nekem még tetszene is.

2015. szept. 25. 18:52
 8/11 anonim ***** válasza:
100%

"de megengedem, hogy kiverd magadnak azzal a feltétellel, ha ...."

Kontroll mánia a köbön.

[link]

2015. szept. 25. 19:30
 9/11 anonim ***** válasza:
3-as, Te egy "állat vagy" :D És kérdező, ez úgy butaság ahogy van. Először is a férfiak nem kérnek engedélyt. Főleg akkor nem ha még nyafog is mellette a lány. Másodszor pedig a lehető legrosszabb kifogás tényleg a fejfájás. :D Legközelebb hazudj valami mást ha nem kívánod.
2015. szept. 25. 20:04
 10/11 anonim ***** válasza:
100%

Örülök hogy az orvosok mindig bebizonyítanak valamit a női testtel kapcsolatban......Az lehet hogy az orgazmus jó hatással van a fejfájásra, viszont ha fáj a fejed, nincs kedved az egészhez. És azok a nők akiknek amúgy sincs orgazmusa aktus közben még kisebb lelkesedéssel állnának neki.

Én csak nyalástól tudok elélvezni. Persze, szívesen hanyatt vetném magam neki, de közben a fejfájás miatt nem tudnék a jó érzésre koncentrálni és valószínűleg ne jönne össze. Meg az orált viszonozni illik, viszont az megint nem esne jó...

Ettől függetlenül ez rossz duma, arra veri amire akarja, akkor amikor akarja, én sem szeretném hogy megmondja nekem, mire gondoljak amikor magammal játszom.

2015. szept. 25. 22:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!