Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ha egy lány szexpartnert...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy lány szexpartnert szeretne akkor fontos neki hogy nagy legyen a fiú pénisze?

Figyelt kérdés

Csak mert ismerkedtem neten emiatt és alakult a dolog egy lánnyal de megkérdezte hogy jó nagy e nekem...

Ez elég rosszul esett mivel átlagos 15 cm. Lányok ez alapján választanak szexpartnert?

2015. szept. 25. 10:42
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
Mivel 100-szoros a túljelentkezés pasi oldalon, megtehetik a nők akik neten szexpartnert keresnek, hogy elvárják a férfitól a jóképűséget, izmosságot és a nagy farkat. De akár még pénzt is.
2015. szept. 25. 13:28
 12/22 anonim ***** válasza:

Utolsó, először is bocsánat, én nem úgy értettem, hogy egy nagy farkú pasi be tudná kielégíteni az aktuális partnerét.

Másrészt ez attól is függ, hogy fizikailag mennyire passzoltok. Nekem például jóformán csak rossz élményem kapcsolódik nagyobb farkú pasikhoz, mert sajnos túl szűk és rövid a hüvelyem. Ők élvezték (bár nem ment nekik tövig...), én nem. Pedig figyeltek rám, felizgultam rendesen stb.

Szóval nálam nem szempont, hogy mekkora a farka, csak tudja használni.

2015. szept. 25. 13:29
 13/22 anonim ***** válasza:
53%

Nagyobb farokkal nagyobb élvezet. Természetesen bánni is tudni kell vele. De általában pont a kis farkú legények nem tunak bánni vele, mert az önbizalomhiányuk miatt egyébként is elég gyengén teljesítenek. Nekem a nagyobb pénisszel rendelkező partnereim mind sokkal jobbak voltak a technika terén is. Szóval egyrészt a méret miatt is élvezetesebb volt, másrészt meg az ügyesség miatt is. Általában itt úgy nyilatkoznak hogy vannak a kisfarkúak akik ügyesek, a nagyok meg csak nagyok. De a nagyok is ugyanolyan ügyesek vagy még jobbak általában. Persze lehet hogy a kis farok is élvezetes, de szexkapcsolatra nem azt választanám. Meg a viselője is fontos. Egyébként a kis farkú férfiaknak üzenem, hogy nyalással sok minden lehet ellensúlyozni. Nem kell egy nap 20x feltenni a kérdést hogy a 12-14 centi az kicsi-e. Igen az! De egy jó nyalás legalább olyan kielégítő mint a dugás.

22L

2015. szept. 25. 13:29
 14/22 anonim ***** válasza:
13-as neked mi számít nagynak?
2015. szept. 25. 13:31
 15/22 anonim ***** válasza:
45%
18 körül már tökéletes.
2015. szept. 25. 13:32
 16/22 anonim ***** válasza:
72%

Bocsi, 8-9 nek ment a válaszom!

És lány vagyok, én nem irigykedek a nagy farkakra! :D

De még egyszer hangsúlyozom: rosszul fogalmaztam, nem azt akartam mondani, hogy egy nagy farkú férfi ne tudna bánni a hímtagjával, arra akartam utalni, hogy fontosabb, hogy jól használja.

2015. szept. 25. 13:33
 17/22 anonim ***** válasza:
10%
A 13-as hozzászólónak vajon hatalmas, feszes, kerek mellei vannak-e, pörge, feszes, kerek fenékkel, hosszú egyenes lábakkal és mesés lábfejekkel? :P
2015. szept. 25. 14:36
 18/22 anonim ***** válasza:
53%

17-es

A kérdés nem erre irányult, de ha már így kérdezed. Nincs hatalmas mellem, de átlagos a mérete és szép formás. A testalkatom is átlagos. Nem csontsovány, nem is kövér, de sportos, mert sportolok. A fenekemet, lábaimat és a combjaimat is szépnek, formásnak tartom, szintén a sport és a testmozgás miatt. Bár még mindig nem értem hogy a küldőmnek mi köze a véleményemhez és a tapasztalatomhoz.

22L

2015. szept. 25. 14:45
 19/22 anonim ***** válasza:
0%
22/L, ok, értem már az elvárásokat. :)
2015. szept. 25. 14:46
 20/22 anonim ***** válasza:
13-as jó tág lehet
2015. szept. 25. 17:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!