Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nekem minden vágyam, hogy beleélvezzek egy nőbe, majd nem húzom ki és úgy aludjak el. Szerintetek ilyen megtörténhet?
első: nem igénytelennel is :D
megtörténhet, de egyrészt úgyis lelankad, másrészt meg a higiénia miatt nem árt tisztálkodni utána, különben lehetnek ott csúnya dolgok.
arról hallottál már, hogy szex után nem dobjuk be egyből a szunyát, hanem még foglalkozunk a szerelmünkkel? Tudod csak egy kicsit még cirógatni, hagyni hogy odabújjon hozzánk meg ehhez hasonlóak.
Azért használtam a "szerelmünk" jelzőt, mert az a nő aki gumi nélkül megengedi egy számára semmit nem jelentő férfinak, hogy teletöltse a nuniját spermával, sokkal inkább veszélyesnek minősül, és nekem az első utam másnap egy szűrővizsgálat lenne, utána meg a templom ahol imádkoznék, hogy semmivel nem fertőztek meg. De persze ha a szerelmemről van szó, az mellett meg nem fogok bealudni.
Na ezt jól megmondtam :) nem olvasom vissza mert tuti kitörölném, szóval bocs értelmetlenül sikeredett :))
És a nő addig mit csinál? Olvas, amíg rajta horkolsz? :)
Azért többet érdemelne, nem? Ez egoista gondolkodás és nem párkapcsolat.
Igen, megtörténhet, csak hosszú távon kicsit kényelmetlen, amikor a pasi nem tartja magát, akkor bizony nyom.
Én imádom, amikor a párom szex után rám dől, de kb. 5 percig bírom a súlyát, utána úgy érzem, megfulladok. Szóval sajnos nehezen kivitelezhető... max. oldalt fekve, de úgy meg kicsúszik a pénisz, ahogy elkezd lankadni.
Az elsőnek meg: elég igényesnek tartom magam, de SOHA nem rohanok kimosni a spermát, ugyanis tudományosan igazolt, hogy a hüvelyből felszívódva rengeteg jótékony hatása van a női szervezetre. Én ezt tapasztalom is, a legjobb nyugtató és bőrápoló. :) Úgyhogy én igényesen magamban tartom, amíg csak lehet!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!