Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért van az, hogy egy párkapc...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, hogy egy párkapcsolatban, vagy szexkapcsolatban csak a nemi szerv milyensége fontos? ( nők a salátapunci miatt aggódnak, ffiak, meg a péniszük mérete miatt) Hol van az, hogy szeretlek? Egyáltalán, mit gondoltok, egy

Figyelt kérdés

2015. szept. 23. 17:00
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
Bocsánat,tudok helyesen írni,de néha a telefon okosabbnak óhajt tűnni a gazdijánál :-)
2015. szept. 23. 17:37
 12/18 anonim ***** válasza:
A 3-as voltam, de most azért írok, mert szóról-szóra mindenben egyet értek a 8-assal. Én is néha mosolygok azon, amiket ide írogatnak, kérdezni nem nagyon szoktam, mert öregedésre nincs gyógyszer, és azt kár is bárkitől kérdezni. Odaadnám a kukim felét mondjuk úgy húsz év mínuszért cserébe- A tapasztalat sem sokat ér, mert én tudom, ahányan vagyunk, annyifélék mindenben, erre meg majd rájönnek a fiatalok. 57/F
2015. szept. 23. 17:40
 13/18 A kérdező kommentje:
De,sokat ér a tapadztalat. Az a kérdés,hová jutottál általa? Remélem,viszonylag boldog vagy!:)
2015. szept. 23. 18:07
 14/18 anonim ***** válasza:

Már bocsánat, de egy szexkapcsilolatba minek érzelem?

Azért az túlzás, hogy csak az érdekelne, hogy milyen a partnerem pénisze. Ápolt legyen és kész.

És egyértelmű, hogy alapvető intelligenciával, érzelmi intelligenciával rendelkezzenek a felek. De ha szexkapcsolatban van érzelem, az már több, mint szexkaplcsolat.

Egy rendes kapcsolatban meg alapvetőek az érzelmek - értelmes embereknél. A mai tinikapcsolatok persze nem az érzelmekről szólnak. De nem kell a tinikhez fordulni. Rengeteg olyan felnőtt ember van, aki csak mutogatni való embert keres maga mellé.

Akinek nem inge... Annak respect.

2015. szept. 23. 18:48
 15/18 A kérdező kommentje:
Én is röhejesnek tartom,h vki azért dobott,mert nincs viberem. Társat szeretnék,de mki a puncim kinézetére kíváncsi. Nekem ez kevés egy kaocsolat megalapozásához. Biztos,régimódi vagyok.
2015. szept. 23. 18:52
 16/18 anonim ***** válasza:

A méret dolog igenis fontos.. A szerelem, elmúlik és utána ott marad a 11-12cm-es kicsi és vékony "pénisz", amire sorra jönnek a látens panaszok, amiket csak sejt az ember.Én legalábbis kaptam panaszokat emiatt. A méret igenis fontos egy jó kapcsolat megtartása érdekében. Szerintem a saláta punci, annyira nem gond egy kapcsolatban. A péniszméret és a salátapunci szerintem nem hasonlítható össze.

Mivel Te nő vagy kérlek ne mondd, hogy téged nem lembozna le az ha az új partnered egy kis sz@rt venne elő egy nagyobb látványos férfi nemiszerv helyett..

2015. szept. 23. 19:16
 17/18 anonim ***** válasza:

#7:

Miért kell elmesélni?

Mindenki vagy rájön magától, vagy nem lesz kapcsolata.

2015. szept. 23. 21:12
 18/18 A kérdező kommentje:
4 hónapja vagyok itt. Mindenfélen szexualitásra vonatkozó kérdésekkel bombáznak, ami nem baj, mert nem vagyok prűd. Nincs társam azóta sem, mert egyszerúen nincs ffi, akiben meg tudnék bízni. Baj? Igen nagy baj. Ez az erre-arra dekipróbálnálak, nem jön be. ha belementem volna, 120 pasim lett volna, és ribi lennék. de ónem akarok az lenni. csak egy nő, akit szeret valaki.
2015. dec. 1. 11:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!