Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy egy párkapcsolatban, vagy szexkapcsolatban csak a nemi szerv milyensége fontos? ( nők a salátapunci miatt aggódnak, ffiak, meg a péniszük mérete miatt) Hol van az, hogy szeretlek? Egyáltalán, mit gondoltok, egy
szexkapcsolatban sehol
párkapcsolatban meg... hát nem nevezném az itteniek véleményét reprezentatívnak. az én pár kapcsolataimban több kérdés esik a szeretelekkel kapcsolatban, mint a péniszem méretével vagy a salátapuncival kapcsolatban
Lavender, a kapcsolatban, a szerelmen túl, a 3 pillér a fontos. A testi, a lelki, és a szexuális összeillőség.
Mármint ha valaki jó és hosszú kapcsolatot akar.
Ne vedd komolyan a gyakorit... segíteni nem lehet mindenkin, és nem is kell!
Én unalmamban járok ide, ennek ellenére többször is próbáltam segíteni.
Van akinek nem lehet, mert nem segítségért jön, hanem sajnáltatni magát.
Ennek ellenére volt már 2 eset ahol tényleg tudtam érdemben segíteni.
Eddig azt tapasztaltam, hogy a lányok fogékonyabbak az értelmes tanácsra, a pasik fetrengenek sokszor az önsajnálatban és hisztisek :D
34F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!