Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan szexelhetnék a legtöbb nővel, a legrövidebb idő alatt?
Minél előbb minél többet és minél jobbat?
Fizetős szolgáltatás.
Elmész egy bérnőhöz és jól érzed vele magad. Ez ilyen egyszerű.
nyugi, na itt vagyok végre és megmondom a tutit.
---off---
először is, aki fizetőst ajánl neki az nem érti a kérdés lényegét. a nő(dugás) arra kell, hogy felnyomja az önbizalmát ami láthatóan nincs sok neki.
ehhez hozzá tartozik, hogy el kell csábítani, meg kell szerezni a prédát. az hogy megdugja ennek a bizonyítéka.
---off---
1: ne mondd neki(k), hogy meg akarod dugni...
2:ismerkedj, ismerkedj, ismerkedj, és még többet ismerkedj. elsőre annyi is elég ha csak beszélgetsz velük, igyekezz figyelni arra mit mondanak még akkor si ha valójában egyáltalán nem érdekel. tartsd fent az érdeklődésüket a beszélgetés során. a lányokkal beszélgetni KELL. igen KELL. nagy betűkkel.
3:hívd el randizni őket, szervezz amennyit csak bírsz. első randinak megteszi 1 kávé is. vagy ha megisztok valamit egy nyugis helyen.
4: 2. randi: na erre már szerveznék valami mókásabb dolgot, pl itt volt az egyetemi napok. szóval valami bulisat.
5: még itt se mondd hogy megakarod csak dugni, sőt úgy nettó soha ne mondd neki. tégy úgy mintha kapcsolatot akarnál kialakítani, de azért nem ígérd meg neki, hogy a jövőhéten elveszed :D.
6/a: finoman puhatold ki, hogy milyen körülmények között él kolesz csak ha van külön szobája. albérlet ugyan ez: lakótárs? simán. szobatárs? soha... szülei? soha...
ha egyedül él/lakótársa van én haza szoktam kísérni és a kapuban megkérdezem, hogy felmehetek-e mosdóba... :D nagyon átlátszó... de MÉG ILYENKOR SEM AZT KÉRDEZED, DUGUNK-E vili? ha igent mondd nyertél. onnan 95%, hogy megdugod.
6/b: ha nem lehet hozzá menni, akkor megkérdem-e van-e kedve átjönni. a legutóbbiról maradt egy üveg Baileys a hűtőben vagy bor vagy akármi minőségibb cucc
erre 80%ban azt fogja mondani, hogy nem. akkor is ha tetszel neki :D
a válasz (kötelező): "teljesen igazad van. én se mennék."
majd elindultok ki helyről/színpad elől/akárhonnan.
hívsz egy taxit, oscar autót, harci helikoptert.
beültök, bemondod a címed.
nézni fog rád mintha el akarnád rabolni, megnyugtatod. neeem, nem erőltetem csak hamar haza szeretnél érni mert bent felejtetted a nagymamamát a csirkeólban (fontos dolgod van)
megmondod neki, hogy utána a taxi őt is haza viszi majd.
nálatok megkérded biztos nem akar-e beugrani még egy italra. 50-50 :)
ha nem, gavallér módjára kifizeted a taxisnak a hazaútját.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!