Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek a lányok hány százaléka élvezi igazán a szexet, hány tetteti, hogy élvezi, és hány százalékuk nem is tudja, milyen a jó szex?
#8 vagyok. Nem feltétlen a pasi hibája szerintem. A volt barátom tényleg mindent megtett, szerencsére ő kifejezetten szerette a hosszú előjátékot, és nagyon odafigyelt rá, hogy nekem is jó legyen. De hüvelyi orgazmust neki sem sikerült okoznia, pedig sokáig ujjazott, és maga a szex is sokáig tartott.
Azt, hogy mi a jó a szexben orgazmus nélkül, nehezen tudom elmagyarázni. Egyszerűen fantasztikusan izgató maga az érzés, hogy egy farok ki-be járkál bennem, közben érezni a másik illatát, érezni a bőrét a számon, simogatni a meztelen testét... Nem a fiú miatt szexelek, hanem mert szeretek szexelni.
a 'hagyományos', azaz a punciszex során felmérések szerint kb a núk 50 - 70%-ának nincs orgazmusa.
azért ez erős nem?
nyugodtan rákersshetsz.
Ez van akkor ha úgy csinálják, ami nem természetes.
A punciszex nemzésre való nem másra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!