Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Az b. zis ha valaki egy fiús...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az b. zis ha valaki egy fiús lányal jár?

Figyelt kérdés
Abban a fiúban vannak homoszexuális hajlamok aki egy tomboyal fiús lányal esetleg rövid hajú vagy kis mellű kis fenekű lányokal jár?

2015. szept. 22. 11:32
 1/6 anonim ***** válasza:
83%

Hát szerintem a rövid hajú, deszka típusú lányok is tudnak nagyon dögösek lenni.

Bár én nő vagyok... de láttam olyan lányt, akinek rövid haja volt, és nagyon vékonyka, kis mellel, felvett egy sortot és egy csőtopot, egy kockás inggel, és kb minden férfinek kiguvadt rá a szeme.

Szerintem az meleg dolog, ha egy férfi egy lányos fiúval van együtt...

2015. szept. 22. 11:36
 2/6 anonim ***** válasza:

legjobb barátom barátnője nagyon fiús lány, az arca is fiús a haja miatt, de szép lány is lehetne ha tenne érte...

ránézésre pár mp után leesik mindenkinek, hogy lány, meg a hangja is lányos, szerintem nem buz1s dolog...

pl ismerek olyat aki titkon a kopasz nőkre gerjed (anyja rákos volt és a kezeléstől kihullott a haja, kiskora óta több ilyen nővel találkozott, voltak fiatalabb lányok is nem csak idősebb nők)

nem vagyunk egyformák sokféle ízlés létezik...

22F

2015. szept. 22. 12:16
 3/6 anonim ***** válasza:
85%
Amig punci van a lába között addig nem.
2015. szept. 22. 13:04
 4/6 Scav ***** válasza:
Nem.
2015. szept. 22. 13:30
 5/6 anonim válasza:
Addig nincs baj ameddig puncit rejteget a lába között;)
2015. okt. 13. 14:06
 6/6 anonim ***** válasza:
Miért lenne és amúgy is kit érdekel ki mit gondol?
2015. okt. 13. 15:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!