Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Ti képesek lennétek hosszabb időt (akár fél évet, vagy többet) várni az első szexig, úgy, hogy a lány még szűz?
Figyelt kérdés
2015. szept. 21. 23:30
11/27 anonim válasza:
Lehet, hogy várnék annyit. Attól függene, fent tudja-e tartani az érdeklődésem a kapcsolat így is.
12/27 anonim válasza:
Mindenkinek vannak szükségletei. Nem azt mondom, hogy az első héten add oda magad, de kínozni sem szabad Őket. Szerintem 2 hónap bőven elég. ;)
13/27 anonim válasza:
Ha van pipa amikor akarom akk talán 2, nagyon max 3 hónapig
14/27 anonim válasza:
Az adott lánnyal igen, várnék. Addig mással szexelnék, mert az élet nem állhat meg.
15/27 anonim válasza:
Őszinte leszek, ha nem értem el 1 hónap alatt, hogy megbízzon bennem, akkor mi nem leszünk egy pár, és akkor a szex sem kell. 22/F
17/27 anonim válasza:
Talán tudnék ennyit várni, de még nem kellett soha sem. Az utolsónál, aki szűz volt, annál sem, sőt inkább úgy fogalmaznék, hogy szemérmetlenül rövid ideig vártam. És láss csodát, azóta sem léptem le vagy csaltuk meg egymást.
De ez egyén függő.
18/27 anonim válasza:
Várjon rá ennyit az adóhivatal. Én biztos nem várnék. Ha szűz, akkor max 2 hónap, és csoki. Persze közben petting legyen.
19/27 anonim válasza:
6honapot vartam arra, h eloszor megfogja a farkam es simogassa. Ra kb egy honapra ki verte. Ez mar 7 honap. Utanna meg eltelt kb meg egy ennyi , 7-8honap amig lefekudt velem. Nem csaltam meg ezido alatt senkivel.
Ja , es kb 3orat kinlodtam h elvegyem neki :D
20/27 anonim válasza:
19.es vagyok. O elotte mar volt szexualis eletem, 18voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!