Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kozel vagyok az orgazmushoz, de nem tudok elmenni odaig. Mit tegyek/ tegyunk?
Az lenne a problemam, hogy a parommal mar 2 honapja egyutt vagyunk es mar tobb alkalommal szeretkeztunk, de egyszer sem tudtam elmenni, pedig probaltuk kulonfele pozokban, technikakkal es mindennel. Mikor a parom ujjaz akkor altalaban olyan erzesem tamad mintha pisilnem kene (pedig elotte mindig elmegyek mosdoba), es olyankor mindig abba hagyatom vele, mert nem akarom ha barmi ciki tortenne.
Tudtuk barmi tipped adni hogy hogy erjuk el a teljes orgazmust (ha magamnak izgatom mindig sikerul elelveznem, de a huvelyi valamiert nem megy es mar mindketten tehetettlenek vagyunk) Elorre is koszonom!
A hüvelyi orgazmus elég vitatott téma. Van aki szerint nem is létezik. :D
Én úgy tudom, hogy a nők többsége nem képes rá (vagy még nem sikerült neki), szóval nem veled van a baj.
Azt, hogy egy nőnek van-e bármilyen orgazmusa elég sok dolog befolyásolja, nem csak az, hogy mit tesz meg a pasi.
Nagyon okosat erre nem hiszem, hogy lehet mondani. Nekem volt egy egész évem, amíg semmilyen orgazmust nem lehetett belőlem kicsikarni. Aztán újra tanultuk a dolgot. Ujjazással soha nem ment, viszont ha szex közben izgatom/izgatja a csiklómat is, akkor elég egyszerűen össze szokott jönni. Erre gondoltál a zárójeles részben? Ha igen, akkor nincs több ötletem. :/
Nem fogsz bepisilni, ez egy természetes orgazmus-közeli érzés.
Ha magadnak csinálod, akkor csak csiklóorgazmusod van, vagy hüvelyi is? Csináljátok azt, hogy ujjazás vagy szex közben egy az, hogy nem állítod őt le, kettő, hogy közben valamelyikőtök izgatja a csiklódat is. A legtöbb nő kizárólag így tud hüvelyileg elélvezni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!