Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A barátnőm bevallotta, hogy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátnőm bevallotta, hogy prosti volt nyugat Európában néhány hónapig. Ti elhagynátok a helyemben?

Figyelt kérdés
Azt tudni kell róla, hogy a szülei autóbalesetben meghaltak 3 éves korában, és elég nehéz körülmények közt nőtt fel a nagyszüleinél. Ez az ami mellette szól. Viszont lett volna lehetősége más munkát is találni, de ő inkább a könnyebb utat választotta. Mondanom sem kell jóval több pénzért... Igazából én nem akarom elhagyni ezért, de nehéz feldolgoznom. Annak viszont örülök, hogy őszinte volt velem. Sokan biztos elhallgatnák.
2015. szept. 21. 21:27
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
51%
az őszinteség pozitív de ettől még nem oké a dolog...én mindig azon kattogok hogy olyan rengeteg de rengeteg magyar csajt exportáltunk külföldre e célból hogy a nagy számok törvénye alapján nekem is akár több ilyen lányismerősöm lehet max nem tudok róla....pedig jól jönne némi kedvezmény
2015. szept. 21. 21:35
 12/31 anonim ***** válasza:
0%

Értékelném az őszinteségét, de képtelen lennék ezentúl hozzáérni és természetesen szakítanék.

24/F

13/31 anonim ***** válasza:
68%

huha, itt tuti durva kommentek fognak jonni.

en elosszor azert elmennek vele eggyutt eggy kivizsgalasra, sose lehet tudni a lappango betegsegeket (hiaba mondja hogy csak ovszerben volt).

szamomra ez nem lenne kizaro ok, mivel nekem is volt nehez idoszakom az eletemben, az lenne a donto hogy kilabalt ebbol 100%ig? ugy ertem, tiszta rendes szakmaja van amit szeret? tuti sose fordulne meg a fejeben hogy csak par munkara de visszater mert jo lenne azert plusz 5000euro?

ha tenyleg minden okes es tervei vannak a jovore is, akkor en vele maradnek. +persze sokat kene jatsza szerepjatekokba hogy o a ku..a:D

14/31 anonim ***** válasza:
19%
én dobnám
2015. szept. 21. 21:42
 15/31 anonim ***** válasza:
42%

"Viszont lett volna lehetősége más munkát is találni, de ő inkább a könnyebb utat választotta."

Így, ebben a formában elhagynám, ha volt más lehetősége is. Akkor csak egy lusta dolgozni nem akaró prosti.

2015. szept. 21. 21:59
 16/31 anonim ***** válasza:
34%
Én igen. Nem azért, mert elítélem, hanem mert egyszerűen zavarna a tudat, hogy száz férfi eszköze volt előttem. Ha csak szexkapcsolat, akkor persze emiatt nem dobnám.
2015. szept. 21. 22:04
 17/31 anonim ***** válasza:
76%

Ha már abbahagyta, s am. müxik a kapcsolat, akkor talán nem.

De egy nemibetegség-vizsgálat alap lenne neki.

2015. szept. 21. 22:15
 18/31 anonim ***** válasza:
100%

"Viszont lett volna lehetősége más munkát is találni, de ő inkább a könnyebb utat választotta."

Azért kérdezd meg tőle, hogy tényleg könnyű-e a prosti lét, mielőtt ilyeneket írsz.

Ha meg nem akarod elhagyni, annak nyilván oka van, tehát nem fogja megváltoztatni a véleményedet néhány vadidegen válasza. Bár "elhangzott" itt pár tanács, amit azért fogadj meg... (Pl 13-as válaszoló)

2015. szept. 21. 22:17
 19/31 anonim ***** válasza:
0%
Simán dobnám...
2015. szept. 21. 22:26
 20/31 anonim ***** válasza:
81%
"Kur*ából lesz a legjobb feleség"
2015. szept. 21. 22:38
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!