Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti jarnatok egy olyan novel aki ilyeneket csinal?
Figyelt kérdés
Olyan mintha mindig szerepjatekot jatszana es folyamatosan beszel (eleg hangosan...). Olyanokat mond, mint pl.: Oh, uram, kerlek engedd meg hogy halat adjak az isteneknek, amiert hozzad vezettek! vagy A tested olyan gyonyorok okozoja amit meg Zeusz se kepes megadni asszonyainak!.
Amugy nagyon jo az agyban es csodasan meg lehet d*gni (tenyleg azt csinal vele az rmber amit akar) de olyan furcsa...
2015. szept. 21. 20:30
1/11 anonim válasza:
Hát, ez elég tűrhető. Tehát, azt akarom mondani, ha nem ez a baj, akkor egy hisztis/finnyás/ idegesitő csaj. Inkább ez legyen a defektje, mint valami durvább, fontosabb dologban.
2/11 anonim válasza:
Hát ha hülyeségből csinálja, miért ne :D
Bár lehet egy idő után megunnám, és felajánlanám hogy használja másra a száját..
3/11 anonim válasza:
Az elmondásod alapján a lány baromi fiatal lehet, ezért a pozőr dumák. Majd kinövi...
4/11 A kérdező kommentje:
Csak arra voltam kivancsi hogy minden lanynak vannak-e ilyen furcsasagai. Elvegre olyan csajt is ismertem, aki pl. csak ott volt hajlando szexelni ahol masok is voltak. Pl. suli wc vagy a tanari terem melletti sertar (mindezt ugy hogy uvoltott orgazmusnal. De akkor mindenki ilyen?
2015. szept. 21. 21:00
5/11 anonim válasza:
Erre így nehéz válaszolni. Egy próbát azért lehet megér :)
6/11 anonim válasza:
Valahogy bejönnek az ilyen flúgos csajok, szóval simán! :D
24/F
9/11 anonim válasza:
Szerintem én sírva röhögnék, ha ilyen hülyeségeket mondana szex közben
10/11 anonim válasza:
nem tudom mennyi mindent takar az "azt csinál amit akar", de inkább szórakoztatna egy ilyen bevállalós flúgos csaj, főleg, ha tényleg bármit elvállal :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!