Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Más szerint is halálosan...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Blobzang Rinpócse kérdése:

Más szerint is halálosan izgató, ha a nők magassarkút viselnek szex közben?

Figyelt kérdés
Lányok ti már szeretkeztetek magassarkúban vagy egyszerűen kért már erre a pasitok?

2015. szept. 21. 19:13
1 2
 11/12 enrike válasza:
10-es ha bejön a dolog neked ,neki meg nem akkor itt az igényekről van szó.Amit nem szabad félvállról venni,mert idővel kiakadsz.Én is voltam ilyen helyzetben,de váltottam utána nagyon hamar.Találtam ,olyat magamnak akinél szinte semmi tabu.Napközben nőies az ágyban igazi tigris.Máig együtt vagyunk.Az a jó,hogy alapban ilyen nem a kedvemért teszi csak.
2015. nov. 23. 00:16
 12/12 anonim ***** válasza:
Igen nagyon.
2020. jún. 19. 08:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!