Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok kell még edzeni? Vagy ez így ok? 10/mennyi? Kort is írjatok!
2015. szept. 20. 21:10
1/8 anonim válasza:
úristen 10 ből max2
de nem kell edzened
a csajoknak a pénzed kell meg a farkad nemm a puci tested.
2/8 anonim válasza:
Sexi :) nekem bejön, De ha többet akarsz akkor még mehet
25/L
3/8 anonim válasza:
Szerintem ennél több nem kell, nekem az már nem tetszik... ez pont jó, de ez csak az én velemenyem
4/8 anonim válasza:
Önbizalom hiànyra gyurjál. Itt kérdezgeted h oke vagy e.. ez mindent elárul. Mind1 milyen tested van, a nőknek magabiztosság a fontos es h meg tudd oket bszni rendesen
6/8 anonim válasza:
jó, de mehet még nyugodtan de már jó ez is :)
7/8 anonim válasza:
ilyen kérdés nincs, hogy kell-e még. csaj vagoyk és edzek, és nem tervezem abbahagyni, hacsak nem jön valami nagy változás az életembe (munka, gyerek, stb.), ami miatt semmiképpen nem fér bele.
Nem azért edzünk, hogy valakinek "elég" legyen, hanem mert sportolni kell és kész.
amúgy nem valami nagy forma, mehet még rá tömeg jócskán
8/8 anonim válasza:
Tetszik, nekem az ennél izmosabb testek már nem jönnek be, úgyhogy szerintem már nem kell edzeni. Pontozni nem szoktam. 19l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!