Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek elkaphattam valamit a partneremtől?
Van egy szexkapcsolatom,már régóta.
És sikerült megfáznom,meg kapart a torkom.
A partnerem is mondta ,hogy rossz a közérzete,és fájnak az izületei,de ő nincs megfázva. Nálunk a családba 2en betegek.
Ugye ez nem lehet HIV fertőzés?
Eddig semmi bajom nem volt a pasi miatt.
ezt én komolyan nem értem
mi köze a HIV-nek a torokfájáshoz?
Amiről te beszélsz az egy szerzett immunbetegség, ami nagyjából annyit tesz veled, hogy legyengíti az immunrendszeredet, hogy egy egyszerű náthába is belehalsz simán.
Ha elkapod ezt a vírust, még akár évekig is élhetsz anélkül, hogy észre sem veszed. De ha olyan érzésed van, hogy a párodnak efféle gondja lehet, akkor menj szűrésre. De ha már elkaptad akkor ugyis mindegy :)
Én inkább egy légúti vírusos fertőzésre tippelnék, mindkettőtök esetében!
A rossz közérzet, ízületi fájdalom lehet kezdődő tünete annak, amiben te már benne vagy, de ahány ember, annyiféle tünet lehet ugyanannál a betegségnél, szóval ha neki erősebb az immunrendszere, akkor lehet, hogy ugyanúgy légúti vírusos fertőzés, de ő ennyivel megúszta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!